Zobacz pełn± wersję : czy warto kupić akcesoryjne pod¶wietlenie nóg ?
Witam, czy kto¶ z Was może podzielić się wrażeniami tego oryginalnego pod¶wietlenia nóg kierowcy i pasażera? warto kupować oryginalny produkt? (koszt ok 300 zł)
:)
warto jak chcesz mieć oryginał
ten sam efekt daj± diody flus po 1,5zł
Witam, czy kto¶ z Was może podzielić się wrażeniami tego oryginalnego pod¶wietlenia nóg kierowcy i pasażera? warto kupować oryginalny produkt? (koszt ok 300 zł)
Jak kierowc± lub pasażerem jest atrakcyjna kobieta to może warto pod¶wietlić nogi.:cool:
Pod warunkiem, że wcze¶niej wyczy¶ciłe¶ buty.
Jak chcesz usłyszeć od czasu do czasu "o jakie fajne ¶wiatełka" to możesz montować. Z praktycznego punktu widzenia nie przydało mi się to nigdy - mam oryginalny produkt od 2008 roku. Do zajęcia się za¶ atrakcyjnymi nogami ¶wiatło nie jest potrzebne :)
Do zajęcia się za¶ atrakcyjnymi nogami ¶wiatło nie jest potrzebne :)
Zależy kto jakie klimaty lubi.:D
Nie warto. Zawsze mozna zrobic samemu i pewnie wyjdzie 1/4 ceny.
Nie warto. Zawsze mozna zrobic samemu i pewnie wyjdzie 1/4 ceny.
Raczej 1/10 :D I to liczac ze wszystko musisz kupic tj ledy, kable, tasme izolacyjna itp :)
Założyłem, że będę przykręcał na aluminiowym stelażu, więc dlatego taka cena ;)
I do tego można zrobić sobie wybór koloru lub nawet jego płynn± zmianę w zależno¶ci od nastroju!