Zobacz pełną wersję : KYB + Eibach?
Witam.
Co myślicie o zestawie amortyzatorów gazowych Kayaba Excel-G + springi obniżające Eibach Pro Kit?
Auto nie siądzie za bardzo w porównaniu do serii? I jak wyglądają właściwości jezdne przy takim zestawie? Ktoś posiada coś takiego i podzieli się swoimi doświadczeniami?
Ja mam u siebie w c5g kayaby ultra sr + Eibach pro kit i jestem zadowolony, ale... po pierwsze auto siadło nie -30 a około -50, po drugie to eibachy sa dość miekkie wiec przy mocnym dochamowaniu przód znacząco "przysiada", a jeśli chodzi o tył to przy dwóch pasażerach na tylnej kanapie koła chowają sie w nadkolu. Zrobiłęm już 50tyś na tym zawieszeniu i nie zauważyłęm zużycia amorków, a sprężyny tak jak napisałem sa za miękkie jak dla mnie i teraz gdybym miał kupować to założyłby coś typu weitec, vogtland...
-50 to trochę za dużo.. Ciekawe jak by to wyglądało w moim sedanie
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Do cywilnej jazdy (IMO oczywiście:)) najlepiej nadaje się zestaw Eibach Pro Kit + KYB AGX. U mnie na Eibachu siadło jakieś 40mm.