Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Regulowany regulator cisnienia paliwa - klopot z ustawieniem

Seba27
12-06-14, 09:57
Witam panstwa
A wiec mam maly klopot - nie mam jak ustawic regulowanego regulatora cisnienia paliwa bo zegar ktorym dysponowalem zostal uzyty do pomiaru kompresji w dieslu... Wiec dzialac nie bedzie. Sam regulator nie ma na sobie zegara a potrzebuje mu ustawic 50PSI cztli cos 3,5atmosfery.
Macie jakis pomysl jak to ustawic bez narzedzia? Moze kompresorem powietrza?
Rzuccie mi jakies pomysly prosze bo jestem w kropce troche - z gory dzieki za pomoc
PozdR

grafix
12-06-14, 11:08
Właśnie sobie przypomniałem - Adam w Kokotowie ma miernik bo ostatnio coś ustawiali chłopaki.
Możesz śmiało podjechać, powiedz że dałem Ci namiar i pomogą :)

Seba27
12-06-14, 11:13
Właśnie sobie przypomniałem - Adam w Kokotowie ma miernik bo ostatnio coś ustawiali chłopaki.
Możesz śmiało podjechać, powiedz że dałem Ci namiar i pomogą :)

Ja juz ogladalem twoj "tlumik koncowy" w zeszlym tygodniu zabojco Hamulcow ;)

Dzwonilem ale nie odbiera - ale napastuje go zaraz - P.S - rzucilem ci maia :)

Seba27
13-06-14, 11:35
Adam Honda Team Kokotow - uratowal zycie - co prawda zajelo to dlugo i sam musialem zdemontowac i zamontowac regulator w aucie i dopiero ustawic - niemniej uzyczenie narzedzia i pomoc Adama zaczyna byc przeze mnie bardzo doceniana bo nie byl to juz pierwszy przypadek w ktorym ratowal mi tylek.
Problem rozwiazany - regulator ustawiony - kazdy zadowolony - temat do zamkniecia :)
PozdR