Zobacz pełną wersję : jaki kolor zacisków i bębnów :)
Cześć,
zastanawiam się nad jakimś ciekawym kolorkiem na klocki i bębny. Może być mieszany, tj. klocek w jeden a bęben w drugi kolor. Na razie jest całość w czerni i jej nie widać, a szkoda. Jakieś pomysły?
https://imageshack.com/i/5irfvzj
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cfa76d27eda57da2.html
ja wszystko zostawiłbym w czerni. Masz ferrari czy 300 konna maszyne ze chcesz podkreslic sportowy charakter auta/ hamulców?? Poza tym beben wyglada dobrze tylko w czerni . Widzialem i czerwone i zółte bebny i zawsze kojarzyło mi się to z jarmarcznym tuningiem
Mi czerń w sumie też nie przeszkadzała, no ale jakoś tam pusto i smutno...:( ;p;p. Nie jest ważne co tam siedzi - najgorzej nie jest. Ma dobrze wyglądać :). Choć wiem, że cienka linia dzieli od miana agro. Może zamiast smolistej czerni jakiś ciemny grafit na bębny i nie wiem - jakaś dyskretna zieleń lub fiolet na zacisk? Wyprowadzam samochód jeśli chodzi o styl, ale nie chcę władować się w inne badziewie if you know what I mean ;)
A ja mam propozycję… zrób tak, jak chcesz, a nie pytasz na jaki kolor masz malować. Auto pod publiczkę, czy dla siebie robisz?
Jak już chcesz coś zmieniać to pomaluj przednie zaciski w jakikolwiek kolor Ci się zamarzy, tylko bębny zostaw w spokoju. Ja mam wszystko w czerwieni (inwencja poprzedniego właściciela) i wciąż się zastanawiam dlaczego przynajmniej tego bębna nie przemalowałem na czarno. Chyba z lenistwa, a zabieram się za to od dawna.
no ale jakoś tam pusto i smutno...
jak ci tak pusto to zrób swab na tarcze na tył
ja mam bębny na czarno i tylko polecam na czarno bo kazdy inny kolor smiesznie wygląda i nie moa co podkreślac a zaciski z przodu to jaki kolor tylko chcesz :) ja np mam jaskrawy zielony i źle nie wygląda :) ale bębny na czarno jednak
Twoje auto i rób tak jak Ci się podoba
Wolę mieć czerwone osobiście niż patrzeć na ten smutek jak to określiłeś ;)
odgrzewam kotleta :D drodzy rodacy jaki kolor zacisków pasuje do białej budy i srebrnych felg .
Do selenu trzeba mieć neony różowe u mnie brak :p
firstborne
09-05-15, 15:32
Bębny nie są czymś, czym należy się 'chwalić', dajesz w czerń. Natomiast co do zacisków, to myślę, że na srebrnym najlepiej pasowałyby również ciemniejsze kolory - granat, fiolet, niebieski...
Bębny nie są czymś, czym należy się 'chwalić', dajesz w czerń nie bosiadam tego luksusu :P mam tarczy x 4 moja padlina do ep2
firstborne
10-05-15, 11:44
nie bosiadam tego luksusu :P mam tarczy x 4 moja padlina do ep2
To było akurat do autora :)