Zobacz pełną wersję : Lampy Angel Eye
Witam !!!
Mam goraca prośbę....:-) Chce poprosic znajomego w Stanach żeby kupił mi lampki Angel Eye do Mojego Cifa EJ9 z 99 roku.
Znajomy jest kompletnym laikiem, ja zresztą tez. Czy ktoś kto kupował takie lampki w Hameryce może pomóc mi jakią np. firmę nalezy wybrać lub gdzie znajdę w necie takie warte polecenia....:-)
www.motors.ebay.com a potem to już znajdziesz :)
Tak, wiem, dzięki...:-)Tylko trochę tego tam jest.....:-) Która wybrać....?
obojętnie - wszystkie tłuczą w chinach.
albo na taiwanie, ale to też juz prawie chiny :D
Czyli mogę bez problemu kierować się zasadą "NAJTANIEJ" skoro to wszystko to samo....:-)
mam teraz drugi komplet, stary zostal na dziku i np te obecne lepiej swieca niz poprzednie. tamte mialy zupelnie gladki klosz, a te maja w miejscach gdzie sa zarowki cos w rodzaju uwypujklenia-soczewki na kloszu. samo wykonanie lampy jest lepsze, chociaz i tak do jakosci oryginalnej lampy seryjnej im brakuje
mam teraz drugi komplet, stary zostal na dziku i np te obecne lepiej swieca niz poprzednie. tamte mialy zupelnie gladki klosz, a te maja w miejscach gdzie sa zarowki cos w rodzaju uwypujklenia-soczewki na kloszu. samo wykonanie lampy jest lepsze, chociaz i tak do jakosci oryginalnej lampy seryjnej im brakujeteraz masz TYC :?:
AndMal100, tak jak mapisał Adam R, lampy tylko z TYC, oczywiście one nie mają ringów ale przynajmniej ładnie świecą bo te inne są to tylko pokazówki i świecenie tych lamp jest bardzo słabe !
Zioomele!!! Macie jakis link do TYC? Dzięki za pomoc:-)
zarowno te jak i wczesniejsze ejndzel ajsy swieca lepiej niz moje lampy seryjne , ktore nie sa rewelacyjne w 5gen. kosztowaly mnie 1100zł razem w komplecie z migaczami wiec watpie czy to sa jakies "oryginały"
Szanowni Koledzy !!!
Ja wiem, że Andzej Ajsy....:
- dają gorsze swiatło,
- sa gorzej wykonane od orginałów,
- rozklejają się...
Ale czego się nie robi dla LanSu...!!!!....:-)
a jesli ktos chce kupic takie lampki i od razu wsadzic w nie xenon to.... warto szukac tych "lepszych" czy generalnie wtedy to nie ma znaczenia?
No bo TEORETYCZNIE po operacji wsadzania xenonow powinny swiecic yedwabiscie....
jakbym sobie chcial wsadzic xenon to bym kupil zwyklaki z gladka szybka (chyba Lodzik kiedys sobie takie zapodal, a potem sluch po nim zaginal) i tam zainstalowal soczewke bixenonowa. wypasny retrofit...
Ale czego się nie robi dla LanSu...!!!!....
lasnować tym można było się rok lub 2 temu ;) '
a co do TYC to prosze np
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/96-97-98-HONDA-CIVIC-TYC-PROJECTOR-HEADLIGHT-LIGHTS-CHR_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33710QQitemZ8002519 775QQrdZ1
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/TYC-CIVIC-99-00-PROJECTOR-HEADLIGHTS-BLACK-HEAD-LIGHTS_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33710QQitemZ8002 004322QQrdZ1
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/TYC-CIVIC-96-98-PROJECTOR-HEADLIGHTS-CHROME-HEAD-LIGHTS_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33710QQitemZ8002 008727QQrdZ1
jakbym sobie chcial wsadzic xenon to bym kupil zwyklaki z gladka szybka (chyba Lodzik kiedys sobie takie zapodal, a potem sluch po nim zaginal) i tam zainstalowal soczewke bixenonowa. wypasny retrofit...
latwiejsza operacja?
lampa wyglada stockowo. ale jak komus na tym nie zalezy...