PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z elektryka! POMOCY!

LutzZ
23-05-14, 22:07
Czesc
Mam problem odnoscie civica v 92r. Mianowicie, przycialem kabel od tylnej wycieraczki podczas zamykania szyby.Kabel sie zjaral, stopil przy samej wycieraczce i smierdzi do dzis ;D. Problem polega teraz na tym, ze nie dzialaja mi wycieraczki przednie, lusterka i szyby. Wymienialem bezpieczniki i bylo kilka przepalonych. Szyby dzialajaa bo sprawdzalem przeciagajac kabel od akumulatora bezposrednio do przelacznika. Problem lezy gdzies w kablach ktore robia zwarcie. Po wlaczeniu zaplobnu pali mi bezpiecznik wycieraczek. Jak moge wyciagnac caly ten kabel od tylenj wycieraczki? On idzie gdzies w podsufitce prawda? Chce poprostu wywalic reszte bo pewnie jest gdzies w srodku spalony. Nie uzywam tylnej wycieraczki wiec nie przyda mi sie poki co. Jak przyjdzie zima to bede sie martwil apropo ogrzewania tylnej szyby :D. Moj problem polega glownie na tym, ze nie wiem jak wyciagnac cala ta wiazke ktora moze byc gdzies tam w podsufitce.
POMOCY!

Endrju1
25-05-14, 09:53
Z tego co wiem, to wiązka na tył nie leci po podsufitce tylko nad lewym progiem, chyba ze chodzi ci o tą w słupku c.
http://avatars.zapodaj.net/images/e1a02566d8d8.gif