Zobacz pełną wersję : lampy usdm a przeglad
mam zamiar przerobic lampy przednie na takie jak w niektorych autach us - tzn pozycja i migacz pomaranczowe w jednej zarowce dwuwloknowej (czyli pozycja sie swieci caly czas, a przy wlaczeniu migacza zarowka miga mocniej) - czy takie rozwiazanie przejdzie na przegladzie? czy jakies problemu beda robic? duzo aut z usa widze na ulicy z czyms takim, ale nie wiem jak z oficjalna kwestia przegladu? ma ktos doswiadzczenia?
ojciec w Corolli 1,8S nie ma na przeglądach z tym żadnego problemu.
Ale nie wiem czy to nie ze względu na wiek mu odpuszczają:)
Rowniez planuje taki mod. Jest tak jak mowisz coraz wiecej wiadac aut sprowadzonych z US na ulicach. Rozmawialem z kilkoma osobami ktore mialy auta z US i twierdzili ze czasy kiedy czepiali sie tego minely.
Moim zdaniem rach/ciach założyć zwykłą żarówkę na przegląd i po kłopocie, oczywiście włożyć jeszcze postojówki w swoje oprawki (jak ktoś zdemontuje).
no nie tak latwo wrocic do orygonalu jak sie instalacje zmoduje - trza oprawki zmieniac
Ja mam oryginalne lampy z USA w swoim piątaku, co do samych kierunków nie jestem pewna czy robi to jakiś problem, u mnie niestety postojowe to właśnie kierunki i to już nie przechodzi na przeglądzie. Poza tym oryginalne światła z USA świecą zupełnie inaczej niż europejskie i to też jest nie do ominięcia. Natomiast wydaje mi się że przy przerobionych światłach nie będzie żadnego problemu, bo przecież ani pozycje ani reszta się nie zmienia, tak?
pzdr
U mnie przeglad bez problemu przechodzi na orginalnych lampach z usa :aloha:
Od 96 roku przegląd civ 6 przechodzi bez zająknięcia lampki US oczywiście. Fakt 1 przegląd wyglądał następująco: diagnosta mówi, ze jego brat ma warsztat co takie rzeczy przerabiają więc wizytówka do kieszeni i jedziemy na 2 stację diagnostyczną :) Od tego dnia cyklicznie jak dowodzik wskazuje jedziemy na 2 stację i wszystko przechodzi tak jak z lampami na Europę :)
Nie no ja tez mam aktualne badania i nawet samochodu nie musze zawozic :P ale od 1993 kiedy to moj cif przyplynal zza oceanu wszystkie badania sa wykonywane tak samo :)