januwek
25-05-08, 16:26
Koledzy mam problem, jak kupiłem samochód to było wszystko ok. A teraz mam problemy z imobilaizerem zamkiem i alarmem!:( Pomóżcie. Czasem nie działa nic, czasem wszystko ok, czasem nie wyłącza sie imoilaizer i nie moge odpalić albo sam sie samochód otwiera. Normalnie szok. Byłem u kilku elektryków i kilku nie umie tedo zrobic inni nie robią japończyków a ci co coś robili to działało kilka dni i znów to samo:( Już nie mam do tego siły. Czy w ej9 3d z 97 rok był seryjnie zamek centralny z pilotem? bo może ktoś coś kombinował? A może kupić uniwersalny zamek na alegro i włożyć w miejsce tego? A ten wyjąć i odłączyć? Ale co wtedy z imobilaizerem i alarmem? Proszę pomóżcie.
[ Dodano: Nie 25 Maj, 2008 ]
Koledzy a jakie jest prawdopodobieństwo że do wymiany sam siłownik? albo coś innego?. Dodam że i na pilocie i z kluczyka zamek raz działa a raz nie:( A z reszta to z pilota już pisałem działa jak chce:(
[ Dodano: Nie 25 Maj, 2008 ]
Koledzy a jakie jest prawdopodobieństwo że do wymiany sam siłownik? albo coś innego?. Dodam że i na pilocie i z kluczyka zamek raz działa a raz nie:( A z reszta to z pilota już pisałem działa jak chce:(