Zobacz pełn± wersję : Glosna dmuchawa.
fafeluszek
24-05-08, 19:08
Ja nie chce nudzic ale czy wszystkim Wam dmuchawa chodzi tak glosno na 3 i 4tym biegu ? Wykrecilem, wyjalem 2 liscie, napuscilem oleju - BEZ ZMIAN. Radio zaglusza .... czy to normalne ? Czy ten typ tak ma (Aerodec) ? czy jest jakis sposob na wyciszenie ? jak to jest ze w innych autach bywa cicho z wentylacja na full ?
pozdrawiam
Rafal
fafeluszek
24-05-08, 19:08
Ja nie chce nudzic ale czy wszystkim Wam dmuchawa chodzi tak glosno na 3 i 4tym biegu ? Wykrecilem, wyjalem 2 liscie, napuscilem oleju - BEZ ZMIAN. Radio zaglusza .... czy to normalne ? Czy ten typ tak ma (Aerodec) ? czy jest jakis sposob na wyciszenie ? jak to jest ze w innych autach bywa cicho z wentylacja na full ?
pozdrawiam
Rafal
jesli mowisz ze slyszysz szumy z lozyska lub inne dziwne dzwieki... to raczej nie normalne.
czhyba ze mowisz o dzwieku wiatru... to jest normalne... ten typ tak ma.
p.s. nie wiem jak masz ustawiny nawiew, ale przy obiegu zamknietym jest jeszcze glosniej.
jesli mowisz ze slyszysz szumy z lozyska lub inne dziwne dzwieki... to raczej nie normalne.
czhyba ze mowisz o dzwieku wiatru... to jest normalne... ten typ tak ma.
p.s. nie wiem jak masz ustawiny nawiew, ale przy obiegu zamknietym jest jeszcze glosniej.
u mnie jak mam full w 5gen to jakby suszarka dmuchala:)
u mnie jak mam full w 5gen to jakby suszarka dmuchala:)
fafeluszek
27-05-08, 10:32
jest to zdecydowanie szum powietrza. Ale Panowie - nie da sie tego jakos wyciszyc ? przeciez w innych autach nie ma tego dzwieku - jakos to musialo zostac rozwiazane...
pzdr,
Raf
co oznacza "napu¶ciłem oleju"?? Ja wczoraj czy¶ciłem cał± dmuchawe i filtr, ogólnie dużo to pomogło (ciszej i teraz na 2 dmucha tak jak wczesniej na 3) ale nic nie smarowałem. Czy mówisz o smarowaniu jaki¶ łozysk w silniku, jak tak to prosze o info jak to zrobić bo może udałoby sie jeszcze troche wyciszyć dmuchawe.