Zobacz pełną wersję : Neony
Sluchajcie zna ktos miejscie gdzie mozna nabyc droga kupna i zamontowac neony pod carem ? mam 8 gen i chcialem dowiedziec sie ile taka operacja moze kosztowac....
jak dobrze wyjdzie to moze i do srodka by sie zamontowalo....
z gory wielkie dzieki za info...
zamontować to możemy u mnie, a gdzie kupić? To zalezy czego oczekujesz, jak nisko ma auto na zawiasie leżeć itd...
U mnie priorytetem była jak najmniejsza grubość "neonu" i padło na listwy LED. Są najcieńszei najtrudniej je urwać na moim zawiasie
ano tez pozniej pomyslalem o ledach... mniejsza wrazliwosc na pl drogi... mozesz cos polecic z zakupem ??
aha rozumiem iz zamontowanie ledow nie koliduje z gwarancja ??
w sieci sklepow NORAUTO w dziale tuningowym mają kompletne podswietlenie bryki za chyba 399 zeta z pilotem i 8 kolorami do wyboru...mialem okazje przylookac sie temu z bliska i powiem ze jest to solidna robota co prawba neon rurkowy ( 2x90 i 2x120 ) ale z solidnej grubosciennej rurki i do tego lekko elastyczna takze nie bedzie problemu z drogami....jak swieci ? niestety nie wiem bo kolo ne mial akumulatora co by mogl mi zadmonctrooowac takze dupa...ale diody chyba i tak lepszejse sa :D pzodro
to za krotkie ja sam sobie lutowalem diodowe neony do 5 gen i 110cm to dawalem na przod i tyl a jesli sie nie myle 150-160 na boki, i efekt (moc swiecenia) jest 100 razy lepszey niz jakies neony ze sklepu(porownane tez z tymi na pilota wielokolorowymi - i swiecilo to naprawde slabo przy moich). uzylem okolo 300 diod flux i to chowane do rurek poliweglanowych (czyli bardzo twardych) tyle ze koszt takich neonow to okolo 500zl plus 3-4dni pracy na lutowanie montaz.