Zobacz pełną wersję : Obniżenie Auta
Witam moje pytanie jest następujące.Mam możliwość kupienia sprezyn obnizajacych do mojego auta (VI gen 3D) na przod po fajnej cenie i w dobrym stanie za 90 zl. Moje pytanie brzmi jak auto bedzie sie przentowala z obnizonym tylko przodem? Nie bedzie jakos dziwnie wygladac? Sprezyny obnizaja auto o 40mm. Wiec gdyby wykladalo w miare ok chcial bym kupic i najwyzej w inym czasie dokupic tyko na tyl.Bawic sie w takie cos? Co o tym sadzicie.
jak auto bedzie sie przentowala z obnizonym tylko przodem?
przód będzie niżej a tył wyżej...
a poważnie to możesz przecież kupić jak w dobrym stanie i cenie zamontować pojeździć popatrzeć i albo sprzedać i wrócic do serii lub dokupić tył.
VIg w klinie? Zdecydowanie nie.
kup teraz na przód dokup później na tył i dopiero zakładaj. Z reguły sprężyny obniżające są twardsze od serii. Czyli byś miał przód obniżony i twardy, a tył wysoki i miękki. Nie wyobrażam sobie jak to auto zachowywało by się podczas jazdy zwłaszcza w zakrętach nie wspominając już o wyglądzie.
ja tak miałem jak zakładałem pakiet zimowy. nie zrobiłem wszystkiego na raz tylko po czesci. w tył między nadkole, a koło pięść wchodziła. Z przodu między koło a nadkole żyletki byś nie wsadził. wygląd- gorzej niż wieś. Jazda gorzej niż tragedia. Zrób wszystko za jednym razem. Taka moja rada
Przy -40 tylko na przodzie, będzie to fatalnie wyglądało. Robi się całość .
Zakładaj przód, zobaczysz że Ci się spodoba i kupisz tył i będzie Pan zadowolony
Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk 2
Spodoba się , że ma cały czas z góry :-)
Najlepiej kupić komplet na tył i przód wtedy auto będzie wyglądało
ja wsadziłem na przód i na tył na raz i przód mi poszedł sporo niżej a tył tylko troszkę nie wiem czy to się ubiję czy jak?(nie pomyliłem przodu z tylem, na przód tak jak była seria te z obciętą podstawą poszły). pewnie też wina amorków bo seria jest i może trzyma tak wysoko?
ja wsadziłem na przód i na tył na raz i przód mi poszedł sporo niżej a tył tylko troszkę nie wiem czy to się ubiję czy jak?(nie pomyliłem przodu z tylem, na przód tak jak była seria te z obciętą podstawą poszły). pewnie też wina amorków bo seria jest i może trzyma tak wysoko?
pewno kupiles -60/-40