Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Zanik prądu

endriu286
05-05-14, 21:46
WITAM mam taki Problem z hanią od czasu do czasu ginie mi naPięcie ,brak mam wtedy kierunków , zegarka obrotomierza ,Predkościomierza kontrolki silnika , jak ruszę kablami koło bezPieczników to wszystko jest ok , ale nie mogę rozgryść który to kabelek .albo kostka ., Moze ktoś miał taki PrzyPadek i wie który Przewód albo kostka za to odPowiada z góry dzięki

zakit
06-05-14, 00:54
bezpieczniki w kabinie czy w komorze silnika? zerknij na wszystkie kable. kiedys mialem faze ze w puszce bezpiecznikow pod maska spalił się styk glownego kabla plusowego, a że był pod przykrywką to nic nie bło widać. wymiana puszki mi pomogła.

endriu286
06-05-14, 08:12
bezpieczniki w kabinie czy w komorze silnika? zerknij na wszystkie kable. kiedys mialem faze ze w puszce bezpiecznikow pod maska spalił się styk glownego kabla plusowego, a że był pod przykrywką to nic nie bło widać. wymiana puszki mi pomogła.

siemka u mnie jak ruszę w kabinie tu koło bezpieczników ,ale nie mogę wyczuć który to kabelek bo jak lekko dotknę to juz wszystko jest musi to być któryś główny prądowy , albo jakaś kostka , a nie chce wszystkiego wyciągać , ale jak bedzie trzeba to bede musiał i wtedy po kolei bede ruszał i patrzał , ale może ktoś miał takie cosik i wie co to dzięki

rooter666
06-05-14, 08:37
sprawdź 2 kostki idące od stacyjki wpinane w puche bezpieczników.

endriu286
06-05-14, 22:09
problem rozwiązany nadpalone gniazdo czwartego bezpiecznika :) dzięki