PDA

Zobacz pełną wersję : Przystosowanie Eaton M62 pod Honde

wachus1
02-05-14, 10:48
Witam

Ktoś z obecnych sam dostosowywał Eatona pod lewo-kręcącą się Hondę i mógłbyś udzielić jakiś rad ? :)

Jak rozumiem trzeba zamienić miejscami rotory w środku ? :)

Seba27
13-05-14, 11:59
jak ci go nikt nie bedzie chcial przystosowac to chetnie odkupie kompletny :)

sodemarco
14-05-14, 01:26
Co za forum kur*a.
Jeden zakłada bezsensu temat a drugi jeszcze bardziej idiotycznie odpisuje. ( Tak wiem co drugi jest taki w tym dziale )
Gdzie są moderatorzy ? Dziwić się że każdy ma w dupie płacenie składek , za co ja się pytam !?

Seba27
14-05-14, 07:56
Co za forum kur*a.
Jeden zakłada bezsensu temat a drugi jeszcze bardziej idiotycznie odpisuje. ( Tak wiem co drugi jest taki w tym dziale )
Gdzie są moderatorzy ? Dziwić się że każdy ma w dupie płacenie składek , za co ja się pytam !?

Radek - zaparz sobie troszke meliski - wez gleboki wdech - nastepnie powoli wypusc powietrze - a jak to nie pomoze - zluzuj majty... Twoja odpowiedz za to w **** wnosi do tematu. W Krakowie KLEMA mu przystosuje a ja akurat szukalem kompresora i chcialem mu zdjac z rak problem SZERYFIE...

sodemarco
14-05-14, 10:09
W Krakowie KLEMA mu przystosuje

Nie można było od razu tego napisać nie ? :)

Seba27
14-05-14, 12:03
Nie można było od razu tego napisać nie ? :)

Zamowilem wczoraj kompresor wiec jego juz nie jest mi potrzebny ;)

Demczak58
15-05-14, 23:41
Na marginesie przystosowanie polega na odwruceniu wkladki 2 rotorów i po skreceniu 4 z 8 srubek sie zgadza a reszte czyli te pozostałe 4 trzeba lekko poszezyc otworki by przykrecic ja tak zrobiłem i smigam :P