PDA

Zobacz pełną wersję : jakie felgi 15 pod hamulec 282 ?? potrzebuje waszej pomocy PILNIE

motomaniak1988
26-04-14, 09:05
witam wczoraj myslalem ze wyjde z siebie,od dluzszego czasu przygotowywalem sobie na przod hamulec 282 dwutloczkowy z legenda i okazalo sie podczas montazu tego zestawu na auto moje felgi 15 tego nie ogarniaja obciera zacisk o felge:mad: obciera w obwodzie i o ramiona na probe podlozylem podkladki na piaste zeby felge odsadzic i nadal lipa :/

teraz moje pytanie jakie kolo moge wsadzic ze by to wspolgralo z hamulcem 282 glownie chodzi mi tu o felgi 15 wiem ze wiatraki to ogarna ale srednio mi sie te kola podobaja wiec szukam czegos innego czy macie jakies doswiadczenia w tej kwestii moze ktos kiedys ten problem przerabial ??

mozecie zapodawac jakies linki z alledrogo czy innych ogloszen badz swoje oferty bo musze kupic jakies felgi albo sprzedam swoje dragi dr20 badz zamienie z kims z moja badz twoja doplata wile konfiguracji wchodzi w gre w sumie jak by sie trafily jakies fajne 16 z oponami np to tez sie zastanowie

ogolnie podobaja mi sie kola na wzor jr3 tylko pytanie czy wejdzie w to hamulec 282 ??

prosze was o pomoc i z gory dzieki :)