Zobacz pełną wersję : Zawieszenie EK3 / aerodeck
Witam
Czy amortyzatory z Aerodecka 6g podchodzą do EK3 2000r ? I prosze o potwierdzenie czy to są Eibachy na tym zdjęciu http://img19.allegroimg.pl/photos/oryginal/41/57/26/84/4157268480 ?
Co do tyłu, to mogą być dłuższe, prawdopodobnie mają też węższe widełki, no i będą sztywniejsze (zwłaszcza tył) przód może pasować, ale głowy nie dam czy będzie identyczny, czapki na pewno pasują.
Ok dzieki. Ktoś miał jeszcze doświadczenie z taką przekładką? A co to za sprężyny? Eibachy jak twierdzi gościu? Bo nie ma oznaczeń żadnych.
Wyglądają jak progresywne eibachy, ale co to jest rzeczywiście to nie wiem.
Będę miał okazje je dzisiaj obadać. Da się jakoś pomierzyć czy będą pasowały do EK3 ?
Znajdź wymiary OEM (długość zmontowanych i rozstaw widełek) i zobacz czy nie będą dłuższe i czy rozstaw podejdzie, reszta wymiarów powinna być podobna.
Nie wiem czy słabo szukam ale nie moge znaleźć wymiarów... Jak ktoś ma pod ręką może pomierzy? Chodzi mi o długość przednich i tylnich oraz rozstaw widełek przód/tył...
Może się wypowiedzieć ktoś kto montował Pro KIt Eibacha czy te sprężyny ze zdjecia są podobne do eibacha? Bo jak patrze po innych zdjęciach to coś mi to nie pasuje..