Zobacz pełną wersję : Dokładka Zderzaka
Może ktoś z was wie z czego można dorobić dokładkę do zderzaka przedniego w preludzie V? albo ma taką to chętnie odkupie :D
Marcin_civic
22-04-14, 17:18
Może ktoś z was wie z czego można dorobić dokładkę do zderzaka przedniego w preludzie V? albo ma taką to chętnie odkupie :D
napisz w dziale Giełda ---> Kupię może ktoś będzie miał taką jaka Cie interesuje
Niestety obawiam się że kolega w dziale giełda nie będzie mógł zamieścić ogłoszenia ze względu na swój staż na forum. Pozostaje Ci jedynie czekanie na to aż ktoś z forum zajmujący się takimi rzeczami przeczyta twój temat i do Ciebie napisze, a już najlepiej to by było poszukać na forum dla prelude bądź jakimś innym ogólno hondowskim, może prędzej znajdziesz.
Marcin_civic
22-04-14, 19:44
Niestety obawiam się że kolega w dziale giełda nie będzie mógł zamieścić ogłoszenia ze względu na swój staż na forum. Pozostaje Ci jedynie czekanie na to aż ktoś z forum zajmujący się takimi rzeczami przeczyta twój temat i do Ciebie napisze, a już najlepiej to by było poszukać na forum dla prelude bądź jakimś innym ogólno hondowskim, może prędzej znajdziesz.
Coo ? pierwszy raz takie coś słyszę.. to co jest jakaś ilość postów czy trzeba być ileś czasu na forum żeby móc napisać ''coś'' w dziale giełda?? WTF ?! hahaha
ależ proszę Cię bardzo, zasady weszły w życie w styczniu tego roku http://www.civicklub.pl/forum/showthread.php?199828 Pozdr :)
ja do dnia dzisiejszego nie mogę zamieścić ogłoszenia w dziale kupię, no chyba że poprostu nie potrafię, obstawiam na to pierwsze :p
Marcin_civic
22-04-14, 21:28
ok, nie widziałem tego ;) zwracam honor ;) no to kolego ''Zygaa'' musisz troche pobyć na forum :D
ok, nie widziałem tego ;) zwracam honor ;) no to kolego ''Zygaa'' musisz troche pobyć na forum :D
Loooozik :)