PDA

Zobacz pełną wersję : Pytanie o cene zadbanej hondy civic VI

hum
15-04-14, 21:14
Witam
Tak jak w temacie chciałbym wiedzieć za ile kupie miej więcej zadbaną honde civic VI ?
bo trochę ich oglądałem i normalnie jest załamany ich stanem blacharki, dzisiaj miałem możliwość kupienia hondy za 6500 tys , gdzie cała blacharka była średnio na jeża, nie mówiąc już o innych rzeczach, przebieg 230 tys, 99r,
już sam nie wiem czy nie przerzucić się w szukaniu na inny samochód jak np opel astra 2, albo pomyśleć o sprowadzeniu hondy z DE

sankra19
15-04-14, 21:49
Jak chcesz nabyć Hondę to najlepiej od jakiegoś zakręconego forumowicza, który włożył w nią kupę kasy i zapewne za bezcen nie odda. Ja mam hondę sprowadzoną z De 4 lata temu i wszystko leci. Pewnie dlatego, że wszystko (no prawie)jest oryginalne. Po niecałych 3 latach użytkowania więcej w nią włożyłem, niż za nią zapłaciłem. Niestety są to już leciwe auta i kilka poważnych usterek może kosztować wiele kasy. Ale czego nie robi się z miłości :)

marcin_1993
16-04-14, 06:28
Chcesz to wpadnij do Szczytna obejrzysz moją, zaproponujesz dobrą cenę i ją Ci sprzedam. A tak to patrz na te po 8-9tyś jeśli sprzedawca będzie pewien co do stanu blacharki pozwoli Ci nawet zdemontować plastiki z czego tam będziesz chciał.