PDA

Zobacz pełną wersję : Montaż Modułu diodowego w Civicu 6.

zydek
12-05-08, 23:47
Witam, zamierzam kupić moduł diodowy taki jak w tej aukcji (http://moto.allegro.pl/item356714654_modul_diodowy_super_jasny_promocja_. html) ,kompletnie się na tym nie znam i proszę o szczegółową pomoc. Chcę zamontować sobie te moduły w bagażniku (oczywiście żeby włączały się po otwarciu bagażnika) , pod nogami i żeby się włączały albo po otwarciu drzwi , albo po włączeniu świateł. Temat może wydaje się nieciekawy, ale chcę coś zmienić w swojej "Hance" , zaczynając od drobnych rzeczy wewnątrz auta, oczywiście jak fundusze pozwolą to posunę sie znacznie dalej. Pozdrawiam i czekam na szczegółowy opis pomocy . :)

agent_lol
13-05-08, 00:20
ja pitole :/ koleś wyluzuj :/ do piwnicy sobie takie coś zamontuj, będzie fajnie oświetlało półki z dżemami :) , z góry dzięki adminom pewnie za warna ;)

cbool67
13-05-08, 05:36
a nie myślałeś jeszcze o neonach pod samochodem i świecącej końcówce tłumika.

ygor
13-05-08, 08:46
w bagażniku to nie powinien być problem - masz lampkę która zapala się z otwarciem - wystarczy się w nią wpiąć...
Co do tego pod nogami to chyba najlepiej żeby zapalało się przy otwarciu drzwi (coby w nocy podczas jazdy nie przeszkadzało) - tutaj proponuję do krańcówki w drzwiach / kabelka do oświetlenia kabiny przy otwarciu drzwi (kabelki idą chyba od drzwi poprzez lewy słupek.

ale pod nogi to brzydkie jest - w bagażniku spoko lepsze białe światło bo lepiej widać ale pod nogi .... ?

P.S. To chyba nie ten dział ;)