Zobacz pełną wersję : Potrzeba kilka informacji na temat części
djhubertusss
04-04-14, 19:25
Witam. Potrzebuje kilka informacji co do części aby doprowadzić moje oczko w głowie do perfekcji.
1 Od jakiego silnika podchodzi przepustnica? d15z8 na pewno a inne z d-seri?
2 Posiadam komplet tulei tylnych wahaczy, pozostałość po eg4 podejdą do mb3?
3 Jaka jest średnica tłoczka zestawu naprawczego tylnego hamulca? 30 czy 34mm? Jeśli ktoś może polecić sprawdzone zestawy lub podesłać jakieś konkretne linki
Zestaw z linku http://www.4cars.pl/szcz/234908/frenkit_380/15634/0/all.php podejdzie?
Z góry dzięki
Camellia Racing
04-04-14, 19:29
lol.
MisieK1989
05-04-14, 09:42
lol.
dołączam się..
djhubertusss
05-04-14, 10:07
Po prostu mam taki charakter że nie lubię jak coś nie gra. Padł mi czujnik w przepustnicy i chce wymienić całą by nie bawić się w adaptację czujnika bo w korkach te skoki auta mnie denerwują. Podczas zmiany opon zauważyłem że mam naderwane tuleje chyba 3 a że posiadam od eg4 cały komplet na tył to chce to zrobić. Zapieka mi się tylni hamulec i przez to grzeją się koła tylne i bardzo słaby ręczny jest i zimą nawet nie można polatać na "łapie". Wszystko robię na bieżąco i chce to zrobić w tym miesiącu. Pomoże ktoś?
Zapieka mi się tylni hamulec i przez to grzeją się koła tylne i bardzo słaby ręczny jest i zimą nawet nie można polatać na "łapie". Wszystko robię na bieżąco i chce to zrobić w tym miesiącu. Pomoże ktoś?
reperaturki zacisku zrób, Panie
Z ręcznym na hamulcach tarczowych to cudów nie będzie, bębny są ostrzejsze, ale i tak musisz zregenerować.
djhubertusss
05-04-14, 20:03
To już wiem tłoczki 34mm pod tarcze 260mm a reszta? Co z przepustnicą i tulejami?
Camellia Racing
10-04-14, 02:49
Stary,
weź się ogarnij i napisz co masz i w jakim aucie bo z Twojego postu nic nie wynika więc mamy ze złotej kuli wróżyć?
djhubertusss
10-04-14, 07:44
z przepustnicą i zestawem naprawczym sobie poradziłem tylko zostały mi tuleje ale muszę je poszukać i sprawdzić po nr
aha .
X2
sent out from my lovely phone