PDA

Zobacz pełną wersję : jaki kolor grilla lusterek USDM listew klamek ramion wycieraczek czarna EJ9

SIMBA
02-04-14, 20:26
Cześć. Mam szybkie pytanie. Jaki dalibyście kolor grilla mugen, lusterek USDM, listew, klamek, wycieraczek do czarnej EJ9? Lampy to zamiennik valeo, zrobione na USDM. Zastanawiam się między kolorem nadwozia (NH-592P) a czarnym matem lub półmatem. Zastanawiam się tak, ponieważ położyłem na listwach i grillu czarny lakier strukturalny jako przygotowanie do malowania w kolor nadwozia, jednak dość mi się spodobał uzyskany odcień. Koło to 15" OZ Volcano ze spolerowanym rantem i czerwonym środkiem. Tablica rejestracyjna w innym miejscu niż standardowe. Przyznam, że jestem w kropce. Bardzo liczę na Wasze sugestie, pozdrawiam :).

Styler84
03-04-14, 11:15
W kolor nadwozia, błyszczący. Jedynie wycieraczki w mat.

SIMBA
03-04-14, 20:50
Jeden się zlitował :). Dzięki śliczne tak zrobię :). Trójkąty lusterek również malować czy zostawić mat?

radar333
03-04-14, 21:35
Daj zdjęcia auta.

Wysyłane z mojego LG-P970 za pomocą Tapatalk 2

Rudy_
04-04-14, 12:51
Trójkąty lusterek również malować czy zostawić mat?
jak zostawisz w mat a lusterka połysk to troche chyba nie halo by wygladalo, pomaluj tez w polysk

Styler84
09-04-14, 16:54
Mam tak i nie razi, może dlatego że to czarny lakier a przy innych bardziej rzucałoby się w oczy.