Zobacz pełną wersję : Zapalniczka-gadżet
Witam wszystkich !
Chciałbym zapytać się o tą zapalniczkę http://allegro.pl/zapalniczka-samochodowa-honda-accord-legend-civic-i4085776067.html czy będzie bez problemu pasować do mojej hondzi (VIII-2008r. comfort-1,8) czy mogą być jakieś problemy z montażem
Dzięki za wszystkie podpowiedzi i pozdro
Na ostatnim zdjęciu masz podane wymiary. Bierzesz metr i swoją zapaliczkę i mierzysz, czy czekasz, aż ktoś to zrobi za Ciebie?
zapalniczki sa znormalizowane,a jeszcze ta z napisem honda musi pasowac. Ja jeszcze nie spotkalem innego wymiaru gniazda
dzieki za odp. - no niby mierzyłem,no niby pasuje ale chciałem potwierdzenia od fachowców
zamawiam
zamykam wątek
nawet fajnie to wyglada....
zrob fotke jak zamontujesz - moze ja tez sie zdecyduje :)
Przeciez to ordynarna reklama sklepu na portalu aukcyjnym. Wystarczy spojrzec na nick i date rejestracji na forum.
Mam nadzieje, ze administracja zrobi z tym porzadek.
Trochę obciachowa ta zapalniczka... Kolejne logo. Może jeszcze logo na gałce klimatyzacji i na pokrętle od radia.
Pimp czy agro tuning :)
Mi ta zapaliczna wyglada mega tandetnie, ale jak komus sie podoba to jego sprawa.
Pimpek nie kupuj jej, podjeżdża odpustem. Poza tym słyszałem, że sprzedawca to ściemniacz :-P
Poleciało z tapatoka na hateciaku.
do bezk
nie żadna reklama tylko autko mam niecały miesiąc,a każdy kto kupi nowy samochód dostaje lekkiej głupawki(a pomyślałem że do włącznika awaryjnych i startera będzie się fajnie komponować)
tydzień temu kupiłem 2 breloczki do kluczy i smycz ale nie będę podawać linka żeby ktoś znowu nie snuł teorii spiskowych:confused:
Ale dziena za wszystkie odpowiedzi ,po to jest forum(tak na marginesie dobre forum)
pozdro