Zobacz pełną wersję : Civic V gen. pokrowce na fotele i kanapę ?!
Niedawno kupiłem Civica. Czarny V gen 1993 rok 90 KM i 1.5 silniczek. latałem wcześniej Nubirą i jak dla mnie mimo różnicy lat furant dla mnie jest kozacki. Kozacki ale też nie do końca. Fotele po właścicielu wcześniejszym są w masakryczny stanie. Poszukuje zatem takich pokrowców co idealnie pasują do tej furki (mowie tez o kanapie). Podajcie mi linki sklepów internetowych z konkretnymi modelami pokrowców (czy tez z allegro).
PS. Czy możliwe jest wstawienie tej półeczki pod konsola środkową ?!
PSII. Skąd mogę wziąć rączkę od uchylania foteli (bo mam 3 HB) na szrotach nie chca dekompletować ;/ foteli
Z góry dzięki za pomoc !
PS. Czy możliwe jest wstawienie tej półeczki pod konsola środkową ?!
możliwe ;)
no dobra a co z tymi pokrowcami ma ktoś jakąś propozycje ?
Mam do zalatwienia pokrowce szyte na miare z materialow tapicerskich gdzie szwy sie nie rozchodza po tygodniu jak w pokrowcach z marketu. Rózne wzory i kolory Cena szyty na miare okolo 300zl standart 130zl
no dobra a co z tymi pokrowcami ma ktoś jakąś propozycje ?
Kupić nowe fotele. Używane w super stanie to groszowa sprawa ;)
Kupić nowe fotele. Używane w super stanie to groszowa sprawa
Dokładnie. Ja za 2 stówki kupiłem cały komplet z EG5 - lepszy materiał i zagłówki na tylnej kanapie.
przez rok czasu lightoman na pewno juz rozwiązał swój problem :)
Odkop stulecia :D
Brawo!!!
O k....a, nawet nie widziałem, ze to maj zeszłego roku. Hahahahaha...
...kolejny rok później
Elo :D miał ktoś do czynienia z pokrowcami szytymi na miarę do 5gen? :D
Dokładnie. Ja za 2 stówki kupiłem cały komplet z EG5 - lepszy materiał i zagłówki na tylnej kanapie.
Zgadza sie :D kupiłem cały zestaw tapicerki
Czarny dywanik od Coupety
Fotele i kanapa od cifa młodszego o mojej. Stan WZOROWY