Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : kierunkowskaz lusterko

xczakix
01-04-14, 16:10
witam, szukalem ale nie znalazlem, wie ktos jak wymienic zarowke w kierunkowskazie w lusterku? civic z 2004roku

iljash
01-04-14, 17:03
masz na mysli listwe led w lusterku w polifcie oczywiscie ? bo tam zarowka bym tego nie nazwal :D

Pisze z pamieci ale wyglada to tak:

a) Zdejmujesz trojkat plastikowy wewnatz drzwi po drugiej stronie lusterka ( wewnatz auta )
b) ukazuja sie Twoim oczom 3 srubki ktore odkrecasz
c) moze trzeba jeszcze jedna srubke odkrecic ktora jest pod lusterkiem ( od zewnatrz )

Ogolnie do wszystkiego powoli sam dojdziesz, bo ja to rozbieralem bez szperania po forum i szukania schematow i dosyc szybko poszlo jak na pierwszy raz, ogolnie ciezko cos uszkodzic, trzeba robic powoli i szukac " czy gdzies jeszcze trzyma".

McDriver23
21-04-14, 16:17
Witam,
Podpinając się pod ten temat chciałbym zapytać czy lusterko z Hondy Accord VII gen. będzie pasować do Civica VII gen.? Na oko oba te lusterka wydają się być takie same (oba mają wbudowane kierunkowskazy). Domyślam się, że mogą być różne mocowania do drzwi ale czy ktoś z Was próbował robić taką przekładkę lub zna kogoś kto to zrobił z powodzeniem? (szukałem podpowiedzi na forum ale nie mogłem się doszukać - będę wdzięczny za każdą podpowiedź ;) )

Daniello205
22-04-14, 08:03
Witam,
Podpinając się pod ten temat chciałbym zapytać czy lusterko z Hondy Accord VII gen. będzie pasować do Civica VII gen.? Na oko oba te lusterka wydają się być takie same (oba mają wbudowane kierunkowskazy). Domyślam się, że mogą być różne mocowania do drzwi ale czy ktoś z Was próbował robić taką przekładkę lub zna kogoś kto to zrobił z powodzeniem? (szukałem podpowiedzi na forum ale nie mogłem się doszukać - będę wdzięczny za każdą podpowiedź ;) )

Na 100% samo lusterko jest takie same. Znajomy mechanik z ASO mi to potwierdzał. Z resztą kumpel ma Acco z 2003r i porównywałem już te lusterko z moim EU7 jest takie same i różni się mocowaniem do drzwi ;)