PDA

Zobacz pełn± wersję : Ruda na podwoziu

Nast43
29-03-14, 14:25
Witam Panowie
Mialem zamiar zajac sie tylnim zawieszeniem w moim EG3. lecz przerazilem sie gdy przy odkrecaniu duzego cukierka jedna ze srob od strony wewnetrznej praktycznie odpadla od karoseri, rdza tak zjadla te mocowanie ze cukierek trzyma sie tylko na jednej srubie... podobnie pewnie jest tez z 2 strony.. Czy naprawa takiego elementu wchodzi w gre? Czy to wgl ma sens i ile mniej wiecej wyjdzie naprawa takiego fantu. Licze na szybko odp.

pozdrawiam

avemolesiu
29-03-14, 18:56
Obstukaj dobrze całe podwozie, będziesz wiedział, co kryje się dalej. Zespawać generalnie można chyba wszystko, a co do bezpieczeństwa, zależy jak kto zrobi..

Nast43
31-03-14, 01:16
Ogolnie mam jedna strone troche zgnila w 2 miejscach... i ta srube na duzym cukierku po stronie pasezera. druga strona jest zdrowa.. ogolnie troche sie zrazilem ale jestem juz ustawiony do znachora i ma mi to ladnie pospawac. mam nadzieje ze mi jeszcze troche posluzy bo mialem zamiar troche w nia zainwestowac.. Ah te blachy :)

RRa
31-03-14, 20:16
też mi gniło w tamtych miejscach. auto zezłomowałem. zależy czy masz do czego spawać.
najlepiej zrób jak±¶ fotę i wrzuć.