Zobacz pełną wersję : Reperaturki progów i robocizna
Witam, robi się coraz cieplej więc postanowiłem, że pora wziąć się za moje skorodowane progi bo jest to dla mnie w tym momencie najważniejsze. Chodzi o civica Vig HB. Czytałem na forum i zawsze ktoś podawał inne ceny, więc postanowiłem się przejechać po warsztatach w pobliżu i dowiedzieć się jakie są tego koszty po oględzinach na żywo. I tak też pierwszy krzyknął sobie 2000zł + kupno reperaturek we własny zakresie. Drugi 600zł + kupno reperaturek. Trzeci 1100zł + kupno reperaturek. Tak więc rozbieżność cen duża, dlatego chciałem zapytać co o tym sądzicie i którą opcje byście polecili :D
to zalęzy co praca obejmuje z malowaniem czy bez
u mnie w jajku EG w tamtym roku wyszło coś koło 700pln za obie strony ( robocizna ) + kupiłem sam reperaturki klokkerholm + lakierowanie coś koło 600pln
Czyli taka najbardziej sensowna wydaje się ta opcja za 1100zł? Reperaturki kupuje sam a reszta 1100
kaczka208D
27-03-14, 20:06
Czyli taka najbardziej sensowna wydaje się ta opcja za 1100zł? Reperaturki kupuje sam a reszta 1100
Dobrego blacharza szukaj raczej po opiniach jakie ma, a nie po kasie jaką chce za naprawę, bo z tym różnie bywa ;)
Jakoś nie znam nikogo kto by tam coś robił, bo niewiele znajomych ma samochody, to też jest mój pierwszy. Wszystkie te trzy warsztaty +/- 10km ode mnie patrzyłem
Dałem kiedyś ok 1000 ale to za jedną stronę próg i błotnik razem z malowaniem
kaczka208D
28-03-14, 08:10
Jakoś nie znam nikogo kto by tam coś robił, bo niewiele znajomych ma samochody, to też jest mój pierwszy. Wszystkie te trzy warsztaty +/- 10km ode mnie patrzyłem
Na forum masz dział Regionalny i podział na województwa. Zapytaj się w temacie twojego województwa o dobrego blacharza i zapewne ktoś coś podpowie :)