Zobacz pełną wersję : Pytanie odnośnie Civic VII 3d Sport
Witam.
Mam pytanie odnośnie Hondy Civic VII 3d wersji Sport 2005r. Czy atrapa/grill w tym modelu jest jako jeden element ze zderzakiem czy osobny? Pytam, ponieważ planuje zakup w/w modelu tyle ,że posiada pękniętą atrapę ,a szukałem i nigdzie nie mogę znaleźć takiej atrapy i już sam nie wiem.
Z góry dziękuję za odpowiedź. :)
osobny osobny, tylko akurat do polifta to grille maja to do siebie , ze albo ich nie ma , albo kosztuja majatek, takze wez to pod uwage :)
LeszekCIVIC
19-03-14, 08:52
teraz jest duzo firm oferujacych zamienniczki do pomalowania ,jaki kolor? , kiedys widzialem jakas firme ze mieli praktycznie wszystko , moze znajde jak znajde to ci wkleje.
Kolor czarny. Byłbym wdzięczny za podanie tej firmy :)
Czy chodziło Ci o te firmę? http://www.mapet-tuning.com/sklep/grill-znaczka-honda-civic-p-9218.html
Wolałbym ze znaczkiem jednak... ;/
Te grille mozna w wielu miejscach dostac ( na allegro tez ) . Jednakze, no co oem to oem na tym aucie :) a z poliftami jest problem bo sam grilla oem dla siebie szukalem chyba z pol roku przeszukujac od czasu do czasu internety i albo byly to kwoty rzedu 400-500 zl , albo nie bylo nic. Do przedlifta OEM czlowiek za 80 zl kupil bez problemu, a do polifta bida.
Uuu aż takie ceny? No to trochę lipa...
Z ciekawości dowiedziałem się cene w ASO. Jedyne 719zł za pomalowaną.
Da sie za 550-600 chyba nowke kupic, od ludzi ktorzy oferuja OEM graty w cenach lepszych niz te co ma ASO , co nie zmienia faktu, ze to i tak sporo. Poluj na motoalledrogo, ale uprzedzam, ze wlasnie nie jest latwo, albo ceny z kosmosu. Handlarze dokladnie wiedza, ze tych grilli na rynku nie ma i ceny przez to abstrakcyjne. Wiele angoli przyjezdza uderzonych przodem i jak gadalem nawet z ludzmi, czy moge sobie zarezerwowac cos do przodu jak sprowadza, to uslyszalem, ze owszem moge, ale nie obiecuja kiedy to nastapi bo nieczesto trafia sie sztuka z calym przednim grillem.
Dzięki wielkie za informacje. :) Niby detal ale raził mnie w oczy będzie każdego dnia :D