Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Pomoc w wyborze radia EJ9.

Robert_Civic
18-03-14, 17:30
Witam

Już za niedługi czas planuje kupić audio do swojej EJ9. Mam upatrzoną skrzynie JBL GT5 1204br do tego wzmacniacz też JBL. No i czas na radio bo w Hani jest bardzo stare radio cd/mp3. Chcę się zmieścić w kwocie do 500 zł. Moje propozycje to:

PIONEER MVH-X560BT

JVC KD-R50

Które bardziej przykuwa uwagę?

MarcinWL
18-03-14, 18:36
Najpierw określ się czego wymagasz od radia pod kątem wyposażenia, Twoje pytanie można porównać do tego co jest lepsze - honda czy bmw? Jedno radio jest z bluetooth bez napędu CD, a drugie z CD ale bez bluetooth, więc to zupełnie różne klocki. A tak w ogóle to odradzam kupno nowego, lepiej kupić używkę dobrej klasy, wtedy nie przepłacisz i będziesz miał super sprzęt.

m1j4g1
18-03-14, 18:43
mam kumpla który handluje na allegro właśnie używanym sprzętem Car Audio, jeśli chcesz to mogę ci wysłać na pw numer do niego, obgadasz sprawę, jeśli zainteresowałoby Cie któreś z jego radyjek, to poda ci dane do aukcji na Allegro i zakupisz tak żeby nie było strachu. Gościu jest naprawdę dobrze rozeznany, niedawno właśnie 2 moich znajomych kupiło od niego radia za 500 zł i są mega zadowoleni