Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : mody przepustnica H22 do kolektora Y8

olovski
29-04-08, 00:59
hmm to ze zakupie w najblizszym czasie kolek ssacy Y8 nie podlega watpliwosci zastanawiam sie czy ma sens wlozyc do niego przepustnice z H22 lub H23 slyszalem ze map sensor pozostaje moj z Z6 w tym przypadku trezba tylko rozwiercic przepustnice zeby zlikwidowac prog ma ktos cos takiego u siebie jak to chula dalo cos czy slabo i czy warto wogole zapodawac taki mix czy pozostac w seri Y8??
Nom i czy cos jeszcze mozna zrobi z takim kolektorem czyby uzyskac kilka kucy??

skolopendra
29-04-08, 01:15
Nom i czy cos jeszcze mozna zrobi z takim kolektorem czyby uzyskac kilka kucy??

mając kolektor Y8 chcesz jeszcze kilka kucy :) wyciągnąć z niego .chyba lekko przesadzasz

:bicie:

pozostac w seri Y8??

to zależy jakie mody planujesz

olovski
29-04-08, 01:29
nie orientuje sie az tak bardzo teraz mam u siebie kolek z Z6 i slyszalem ze ten jest najlepszy z Y8 :d
co do modow wlasnie nie wiem czy mozna ogarnac temat kolek.Y8 z przepustnica z H22 lub H23 czy bedzie na tym poprawa czy zostawic przepustnice z Y8

Romi
29-04-08, 07:26
jezdzij na tym co masz kolektor y8 jest niezly ale jak pomodzisz wiecej, nie spodziewaj sie niewiadomo czego po odkreceniu/przykreceniu

Amorr
29-04-08, 09:56
mam skunka i przepustnice h22a 60mm wew za motylem - autko przygotowane pod turbo, mmmmmm wg mnie lepiej zbierała na serii kolektorem Z6 i przepustnicy, ale nie ma zrobionego narazie dolotu i moze tu jest przyczyna. Dobrze zbiera gdy wciska sie powoli gaz bo jak depne do podlogi to jakby za duzo powietrza dostawal.......

No i wali mi kolektor io korektor hamowania - skunk troszke dluzszy niz seria jest :/