Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Honda Civic VII Coupe 1.7 i 120KM - opinie.

dum33l
10-03-14, 18:42
Hej.

Zastanawiam się nad kupnem Hondy Civic VII coupe 1.7, 120KM i szukam opini na temat tego auta.
Interesuje mnie zywotność (awaryjność) silnika , czy była produkowana na europe czy tylko USA, jesli tylko na USA to jaki jest dostep do czesci.
Ogólnie chciałbym dowiedzieć się czy warto kupić taką Honde, szukałem już na różnych stronach ale nie wiele mi udało mi sie znaleźć nic konkretnego.

Z góry dzięki za pomoc =)

piotrr1987
10-03-14, 19:41
Ja miesiac temu kupiłem polifta niebieskom perełke sprowadzonego z niemiec od 1 wlasciciela za smieszne pieniadze( tzn byla uszkodzonai porzucona na rok według tłumaczenia karty pojazdu, widac bylo bo miala zzieleniale lampy itp,ale juz jest oki:)i tez jestem ciekaw opini:) duzo nie jezdzilem bo miala przytarty bok i jest u lakiernika:) ale w tym tyg odbieram, ale z przesiadki z ek3 d15z6 to na pierwsze przejechane jakies 300km jestem pod wrazeniem:)

DRIVERRS
10-03-14, 19:45
Zachęcam do lektury ;) http://www.civicklub.pl/forum/showthread.php?80712-EM2-Lans-SQUAD-)

slawny
11-03-14, 12:58
Warto kupić. Mało pali i jest bezawaryjna.

Genax
11-03-14, 13:10
Warto kupić. Mało pali i jest bezawaryjna.

Dla mnie jedyną wadą to te poje**** łożyska w skrzyni, a tak to cieszę się z zakupu swojej :)

jey
12-03-14, 11:34
Z bezawaryjnością bym polemizował 1.7 lubią się popsuć tzn głównie uszczelka głowicy

xstanx
12-03-14, 12:10
Kupilem prawie miesiac temu...dla zony:)..na codzien jezdze B18C4 aero wiec w em2 troche malo mocy jak dla mnie.:))...za 10tys udalo sie kupic zadbane fajne auto..uszczelke mam za soba..niemiec robil:))... ma juz zrobiony caly wydech 2.25cala i kolektor z TSS TUNING...sprezyny -30 H&R..z tylu amorki Koni sport ...w trasie bajka..naprawde malo pali..mozna zejsc ponizej 6..w miescie z 8 wezie...jest wygodne ma swietna linie nadwozia i swietnie sie prowadzi..jestem bardzo zadowolony o zonie nie wspomne:)) i szczerze moge polecic:))...poki co wad nie dostrzegam:)

jey
13-03-14, 13:04
lekkie auto i spora moc , a tak jak piszesz to fajnie zrobione podstawy i silnik już po remoncie:)więc trochę polatacie.

Lukasyaho
13-03-14, 22:47
Jest odpowiedni temat szukaj !!