PDA

Zobacz pełną wersję : kapa od zaworow, problem

tomekpoznan
27-04-08, 11:56
Witam. Mam nastepujacy problem. Podczas gdy mechanik zmienial mi uszczelke pod pokrywa zaworow ukrecil jedna srube mocujaca. tzn przykrecone sa te 4 po bokach a ta 5 na srodku sie ukrecila. On mi mowi ze moge tak spokonie jezdzic i nie ma zadego problemu, jednak ja nie jestem co do tego w 100% przekonany. Prosze o rade, moge tak jezdzic czy lepiej cos z tym zrobic. tylko pytanie co. jakie sa wasze rady. z gory dzieki za pomoc. dodam jeszcze za pokrywa trzyma sie naprawde solidnie, nic sie nie rusza

_Z_I_K_
27-04-08, 12:23
ukrec mechanikowi leb

Hikiel
27-04-08, 12:24
Niech Ci to naprawi jak spieprzyl. Niech nagwintuje.

tomekpoznan
27-04-08, 12:27
a moge tak jezdzic czy nie bardzo, cos sie stanie jesli bede tak jezdzil. on mi tego nie zrobi bo powiedzial ze nie ma czym tego nagwintowac, powiedzial ze w razie czego zaplaci za poniesione koszty ewentualnej naprawy. tylko powiedzcie czy moge tak jezdzic bo narazie autko potrzebuje i pojade to naprawic najszybciej w srode. wczesniej nie dam rady.

Egon
27-04-08, 14:42
niech teraz da do kogos co to zrobi spieprzyl niech naprawia takie zycie ja bym nie popuscil , oddal Ci auto nie sprawne i tyle .

strazak88
27-04-08, 15:08
ja bym jeździł, ale najpierw bym sprawdzał czy olej nie wywala przez pokrywe lub urwana szpilkę.