Zobacz pełną wersję : sonda lambda
pokazało mi błąd 0101 niskie napięcie sondy s1 jaką sondę polecacie używaną czy zamiennik bo na orginał na razie mnie niestać silnik d14z5
bunkerites
05-03-14, 16:11
Ngk
cały błąd to 0101 02S(H02S)S1 niskie napięcie przypuszczam że to sonda przy wydechu jesli tak to jaką sondę proszę o numer lub namiar
ja mam sonde jakaś do sprzedania jak cos ale musiał byś się dowiedzieć czy by pasowała od D17 czyli em2 bo ja się w tym nie orietuje ;p
bunkerites
05-03-14, 21:31
Chlopie czy TY nie potrafisz odpalic strony Intercarsu i zobaczyc jaki jest nr owej sondy ?
cały błąd to 0101 02S(H02S)S1 niskie napięcie przypuszczam że to sonda przy wydechu jesli tak to jaką sondę proszę o numer lub namiar
Polecam uniwersalna DENSO DOX-0121.
Z zamiennikami różnie to bywa. Może będzie Ci się palił check może nie. Najlepiej kupić NGK lub dobrą używkę.
Z zamiennikami różnie to bywa. Może będzie Ci się palił check może nie. Najlepiej kupić NGK lub dobrą używkę.
Po tej co podalem nie bedzie sie palil. 3 tys. km juz zrobione i wszystko pieknie dziala.