Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : hak do civica 5d z 2004 roku.

jinjet
24-04-08, 18:37
Panowie przepraszam ze moze powtarzam pytanie ale zalezy mi na czasie, nei znam sie za bardzo na tym modelu mimo ze jezdiz nim moja kobieta. musimy na szybko kupic i zamontowac hak do holowania, do mercedesa cena jest kosmiczna wiec honda napewno bedzie ze 3 razy tansza. ma ktos z was moze taki hak i moze doradzic ktory wybrac i jak on wyglada na zderzaku? bede bardzo wdzieczny . dziekuje

agent
24-04-08, 21:07
Ja mam zdejmowalny. Jak nie potrzeba można odpiąć - polecam. Ceny nie znam bo jak kupiłem to juz był. Wpisz w google montaz haków to napewno coś wyskoczy z twojej okolicy również. Albo na allegro.

jinjet
24-04-08, 22:09
juz patrzylem, nie ma na necie za duzego wyboru, allegro tez odpada bo słabo tam, co do moje okolicy to dzis odwiedzilem wszytkie warsztaty ale haka w civicu nei bralem pod uwage, pytalem o C-klase ale jutro powtorze chyba ta sama trase z innym pytaniem :)

agent
25-04-08, 07:22
Dziś jak nie zapomnę to zaobaczę jakiej firmy mam hak bo jeszcze instrukcję zakładania wożę w bagazniku. Nie wiedziałem jednak że haki muszą być typowo do auta. Zawsze myślałem że są uniwersalne. Tu masz Bosala http://www.tinyurl.pl?VcbcTQyY

jinjet
25-04-08, 08:26
z hakami tak jak z bagaznikami dachowymi, nie ma uniwersalnych a jak sa to takie ze zderzak trzeba ciac albo wystaja wszytkie bebechy :( w tym bosalu tez widze nozyczyki wiec lipa :(

agent
25-04-08, 09:30
Spójrz dobrze, niektóre mają nożyczki na czarno czyli trzeba ciąc a niektóre na szaro i tam nie trzeba.

jinjet
25-04-08, 15:47
dziekuje za pomc, jak to z kobietami, jak powiedzlem ze moze trzeba bedzie zderzak przyciac to rozpetalem awanture :( znalalem na allegro do mercedesa orisa wiec bedzie pasowal a instalacje zprobuje zrobic na wlasna reke. dziekuje i pozdrawiam