Zobacz pełną wersję : hak do civica 5d z 2004 roku.
Panowie przepraszam ze moze powtarzam pytanie ale zalezy mi na czasie, nei znam sie za bardzo na tym modelu mimo ze jezdiz nim moja kobieta. musimy na szybko kupic i zamontowac hak do holowania, do mercedesa cena jest kosmiczna wiec honda napewno bedzie ze 3 razy tansza. ma ktos z was moze taki hak i moze doradzic ktory wybrac i jak on wyglada na zderzaku? bede bardzo wdzieczny . dziekuje
Ja mam zdejmowalny. Jak nie potrzeba można odpiąć - polecam. Ceny nie znam bo jak kupiłem to juz był. Wpisz w google montaz haków to napewno coś wyskoczy z twojej okolicy również. Albo na allegro.
juz patrzylem, nie ma na necie za duzego wyboru, allegro tez odpada bo słabo tam, co do moje okolicy to dzis odwiedzilem wszytkie warsztaty ale haka w civicu nei bralem pod uwage, pytalem o C-klase ale jutro powtorze chyba ta sama trase z innym pytaniem :)
Dziś jak nie zapomnę to zaobaczę jakiej firmy mam hak bo jeszcze instrukcję zakładania wożę w bagazniku. Nie wiedziałem jednak że haki muszą być typowo do auta. Zawsze myślałem że są uniwersalne. Tu masz Bosala http://www.tinyurl.pl?VcbcTQyY
z hakami tak jak z bagaznikami dachowymi, nie ma uniwersalnych a jak sa to takie ze zderzak trzeba ciac albo wystaja wszytkie bebechy :( w tym bosalu tez widze nozyczyki wiec lipa :(
Spójrz dobrze, niektóre mają nożyczki na czarno czyli trzeba ciąc a niektóre na szaro i tam nie trzeba.
dziekuje za pomc, jak to z kobietami, jak powiedzlem ze moze trzeba bedzie zderzak przyciac to rozpetalem awanture :( znalalem na allegro do mercedesa orisa wiec bedzie pasowal a instalacje zprobuje zrobic na wlasna reke. dziekuje i pozdrawiam