Zobacz pełną wersję : PILNE :P wąż z maglownicy do pompy b18c4 pytanie
Siema, mam b18c4 w 5 genie, wcześniej było d16z6, kupiłem pompę wspomagania od b18c4 wraz z łapami itd. po zamontowaniu wąż z maglownicy do pompy nie pasuje końcówką przy pompie ( wąż jest z d-serii ), teraz pytanie do Was, czy wąż pompy z h22 będzie pasować do pompy z b18? Co najlepiej zrobić?
Najlepiej, jak oczywiście masz wszystkie króćce, jechać do zakucia nowych przewodów...
Troche dziwne ze ze nie pasuje, ja przy swapie na b weza nie zmienialem.
niestety nie pasuje :( ma1ster tak zrobię, tylko czy końcówka z pompy od h22 będzie pasować do mojej b18?
motomaniak1988
27-02-14, 23:17
od h 22 tez raczej nie bedzie. mozesz zrobic jak ja kupic waz od angola B serii od wspomagania i wziasc swoj z D serii i jechac do kolesia co weze zakuwa i niech ci zakuje do weza z b18 koncowke do maglownicy od D i po sprawie albo na odwrot ja mam zrobione tak ze moge go rozkrecic w kazdej chwili.a z tego co widze jestes z poznania a tam w okolicy mieszka uzytkownik( IVAN bodajrze) on sciaga angole i nawet bralem od niego swap b16 wiec napewno ma takie weze.
z tego co widze jestes z poznania a tam w okolicy mieszka uzytkownik( IVAN bodajrze) on sciaga angole i nawet bralem od niego swap b16 wiec napewno ma takie weze.
Chłopaki na bank to mają tylko musisz napisać albo zadzwonić do niego
Masz profil Iwana i pisz
http://www.civicklub.pl/forum/member.php?17936-IWAN
udało się podpasować końcówkę od _matiego z pompy od h22 :D teraz tylko dać do zakucia mój przewód z nową końcówką i będzie banglać :)
Daj znać jak Ci poszło ;)
udało się zakuć mój wąż pod nową końcówkę w Poznaniu na piątkowie przy złomie :P wszystko bangla ;)