PDA

Zobacz pełną wersję : Podswietlenia hondy

Harrikson
25-02-14, 19:04
Witam mam pytanie mój aerodeck 1.5 vtec ma na zegarach dwie kontrolki otwarcia dzrzwi i tylnej klapy u mnie nie swiecą choc są żarówki ,a krancówki dzrzwiach działają bo po zamknięciu dzrzwi swiatła gasną czy jest mozliwe że ten model ma nie podpięte te kontrolki,drugie pytanie jak rozebrac panel sterowania nawiewem bo ciemno nic sie nie swieci pozdrawiam i dziękuję

karolzales
25-02-14, 19:10
Sprawdź bezpieczniki pod kerownioc

MichałCK
25-02-14, 19:13
jak rozebrac panel sterowania nawiewem bo ciemno nic sie nie swieci pozdrawiam i dziękuję

http://www.civicklub.pl/forum/showthread.php?9180-FOTOINSTRUKCJA-Wymiana-%BFar%F3wek-pod-pokr%EAt%B3ami-nawiewu

fakir
25-02-14, 23:59
u mnie były popalone diody w sterowniku - brązowe pudełko za pulpitem z bezpiecznikami pod kierą
ale to dlatego że były założone halogeny po 20W
jeśli masz dodatkowe oświetlenie to tam doszukiwałbym się winy

Harrikson
26-02-14, 18:10
Dokładnie chodziło mi o to czy te dwie kontrolki otwarcia dzrzwi i tylnej klapy maja sie świecic bo żarówki dobre i krańcówki tez a one nie świecą??

Endrju1
26-02-14, 21:29
A nie masz alarmu założonego? Bo może ktoś coś namotał, bo niektórzy dla ułatwienia stamtąd sygnał otwarcia biorą, aby było łatwiej.

lookaty
26-02-14, 23:46
A nie masz alarmu założonego? Bo może ktoś coś namotał, bo niektórzy dla ułatwienia stamtąd sygnał otwarcia biorą, aby było łatwiej.

U mnie się świeciły obie naraz, monter alarmu zmostkował bo tak było prościej ;) Ale już ogarnięte jak należy.

lupi
27-02-14, 05:55
Mam podobny problem ze mam te kontrolki od otwierania drzwi i bagażnika ale nie siweca można jakieś zdjęcia gdzie ten stereownik i jak wygląda żeby czegoś innego nie zepsuć;p