PDA

Zobacz pełną wersję : Przeniesienie radyjka pod zapalniczkę - VIgen

Galczo
24-02-14, 13:18
Planował ktoś, lub może już jakaś osoba wpadła na ten pomysł i ma. Mianowicie chodzi mi, o przeniesienie radia tak jak na zdjeciu, http://img237.imageshack.us/img237/1486/konsola.jpg lecz zamiast standardowego wrzucić pod kątem tam radyjko LCD 7cali? Plany co do zmiany całej deski są zbyt kosztowne, więc taki mój plan na monitorek . Wiem, że tematy były podobne do mojego, lecz nikt nie pisał o tym, czy da się tam wstawić monitor o który mi właśnie chodzi.
Zauwazyłem to rozwiązanie w Vgenie http://zapodaj.net/d9da0d0898986.jpg.html , dlatego pytam czy w VI też da sie to zrobić.

bartek1706
24-02-14, 13:28
Moim zdaniem jest to niesamowicie niebezpieczne i nie praktyczne. Kup sobie radio z ekranem wysuwanym i zamontuj w normalne miejsce.

PlushaQ
24-02-14, 14:27
Niepraktyczne kompletnie, ale jak chce to niech robi :]
Powiem tak - z większą, bądź mniejsza rzeźbą da się zrobić wszystko! Nikt nie wywróży, zdejmij tunel pomierz, weź specyfikacje radia, które chcesz kupić i pomierz. Nie do końca czaję tego typu pytania… tu nie ma co pytać, tylko zmierzyć i sprawdzić.

Galczo
24-02-14, 16:44
Przeczytaj moje pierwsze zdanie, napisałem z pytaniem ponieważ miałem nadzieje, że ktoś to już robił lub ktoś probował robić i da mi jakieś wskazówki czy jest sens, lub czy go nie ma. Proste :)

PlushaQ
24-02-14, 17:28
Przeczytałem, fakt proste… jakbyś popatrzył na post Bartka oraz mój, to byś zauważył, że miejsce jest niepraktyczne i durne. To tak jakby kupić sobie telewizor, położyć go na podłodze i tak też oglądać.

Galczo
24-02-14, 17:30
no to dobrze, brawa dla kolegi. Powiedział co wiedział, a teraz czekam na konkretne odpowiedzi.

kubaszow
28-02-14, 21:30
Kolego wszystko jest do ogarniecia, zalezy ile masz samozaparcia:)
Trzeba wywalic kieszonki i spawarka do plastiku (bardziej rtwale)w reke lub zywica+wlokno szklane(mniej trwale) i rzezbimy:)

Muzyk-Grzes
01-03-14, 09:04
Kiedyś też chciałem 2 dinowe radio u siebie założyć i znalazłem zdjęcie konsoli w którym sterowanie nawiewami było na dole (tam gdzie w pierwszym zdjęciu radio) zegarek wywalony a reszta przystosowana pod radyjko 2 din. I sporo roboty to pewnie kosztowało, a wyglądało średnio.