Zobacz pełn± wersję : ktory bezpiecznik od pod¶w. nawiewu
Blondyn988
20-04-08, 20:15
Jest moze w Hani 5gen bezpiecznik odpowiedzialny za pod¶wietlenie regulacji nawiewu??Bo u mnie sa tylko podswietlone te przyciski ktore sa akurat właczone,a niema ogolnego swiatla i niewidze w nocy jaki nawiew uruchamiam:( W tej chwili robie to po macku:)
u mnie tez tak bylo ze nie swiecilo wyciagnalem caly nawiew i okazalo sie ze zarowki siedzialy nie tak jak trzeba tzn biegunowosc byla inna. Ale i tak je wywalilem :P dalem czerwone diody 12V DC i swieci :P
ja stawiałbym na spalone zarówki podswietlenia......
jeżeli to bezpiecznik to radio i zapalniczka też by nie działały (chyba, że masz radio z aku poci±gnięte).
ja stawiałbym na spalone zarówki podswietlenia......
a to druga sprawa przed chwilka zerwalem gumke z tych starych zaroweczek i czarne :d poprzepalane. Kurde dzisiaj skrecilem z nowymi wszystko ok a jutro od nowa musze wybebeszyc i dac od srodka cos co rozproszy swiatlo po calosci bo teraz za punktowo swieci
Blondyn988
21-04-08, 19:24
a jakie żaróweczki polecacie??tylko najlepiej biale tak jak reszta pod¶wietlenia bo niechcialoby mi sie wszystkich wymieniac
tylko najlepiej biale
Kolor mozesz sobie wybrac sam :p taki jak tobie pasuje. Ja z nawiewu wyjalem zaroweczke zaszedlem do sklepu elektrycznego i pokazalem pani a ona mowi chce pan taka sama zaroweczke czy diode? i pokazala diody sam se wybralem kolor jaki chcialem. Za jedna sztuke zaplacilem 3 zl
Blondyn988
22-04-08, 13:57
a te diody dobrze rozpraszaja Tobie ¶wiatło??czy tak"punktowo" ¶wieca