Zobacz pełną wersję : Wiązka kabinowa hatchback/coupe
Witam!
Czy wiązka kabinowa wersji coupe i hatchback w V Gen bardzo się różni? Czy podejdzie w miarę p&p?
Kazik_h9w3
20-02-14, 22:14
Podejdzie
Pasuje idealnie, ale jeśli od Coupe wsadzisz do HB to zapomnij o tylnej wycieraczce i sprysku... I jeśli masz wersje z pełną elektryką i euro to szukaj też od euro, bo jeśli wsadzisz USDM to sporo rzeczy będzie działało nie tak jak trzeba (wycieraczki przednie między innymi)...
kawalek wiazki wystarczy przelozyc ze starej wiazki od przelacznika wycieraczek i tylna tez dziala w razie jakby sie ktos najpierw kupil a pozniej szukal kostki ktorej nie ma;D 4 kable i lata
My to wiemy, ale kolega, który pyta czy pasuje jeszcze wiele musi się nauczyć... :p
Spokojnie, z elektryką sobie poradzę :)
Dla potomnych: wiazka pasuje oprocz fragmentu kanapa-bagaznik, tam trzeba ciac i lutowac inaczej sie nie da.
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Nigdy nie musiałem nic ciąć i lutować w miejscu o którym piszesz... :confused: Wyjmowałem starą wiąchę, zakładałem nową i nara... Wszystko P&P...
Camellia Racing
27-02-14, 01:47
Mądrale...
zapraszam tutaj: TU (http://www.civicklub.pl/forum/showthread.php?129645-Civic-Coupe-EJ1-D16Z6-Wi%B1zka-elektryki-Potrzebne-informacje)
Camelia jak chcesz mieć full full opcje to nic dziwnego... :rolleyes:
Camellia Racing
27-02-14, 22:14
Taki był plan a co z niego w ostateczności zostanie zobaczymy. W każdym bądź razie póki co mocno zostaję przy poduszkach jako + do tego co miałem przed rozebraniem :)