Zobacz pełną wersję : Czy warto wspawac przegrody w misce w b18c4?
Czy taki zabieg bedzie mial jakies konsekwencje? np. z odczytem na bagnecie ilosci poziomu oleju w misce?
Nie ma negatywnych skutkow. Poziom oleju oczywiscie normalnie odczytasz.
Plastikowy
18-02-14, 20:45
ta ale np w b seri trzeba dlugo czekac az splynie olej, a jak by usunal oem przegrody i nic nie wspawywal bedzie dobrze widac ze ten olej dlugo scieka fabrycznie dziwne to jest
Jak upalasz samochód na zakrętach, to nawet się nie zastanawiaj...Kosz relatywnie mały, a możesz oszczędzić znacznie więcej, gdy idąc pełnym ogiem w zakręcie olej ucieknie od smoka..
ta ale np w b seri trzeba dlugo czekac az splynie olej, a jak by usunal oem przegrody i nic nie wspawywal bedzie dobrze widac ze ten olej dlugo scieka fabrycznie dziwne to jest
B seria nie mam seryjnie tych przegród !.
Plastikowy
18-02-14, 22:34
Jak upalasz samochód na zakrętach, to nawet się nie zastanawiaj...Kosz relatywnie mały, a możesz oszczędzić znacznie więcej, gdy idąc pełnym ogiem w zakręcie olej ucieknie od smoka..
B seria nie mam seryjnie tych przegród !.
przegrod nie ma wiem, ale ma wyzej takie blachy po co to? to trza usunac przy zamontowaniu przegrod czy jak
nic nie usuwasz, wspawujesz przegrody i tyle