Zobacz pełną wersję : jakie 16-stki polecacie
witam,
jakie polecacie glosniki do muzyki z pogranicza jazzu, soul-u i elektro ??? napedzane beda HIFONICS Z400 200W na kanal. zastanawiam sie nad 3 zestawami:
1. Morel Dotech MKII 6
2. DLS R6A lub MS6
3. Rainbow SLC 265
co wy na to ?
Łukasz szeroko jedziesz widzę :D
Nie słuchałem żadnego, ale z recenzji w gazetach stawiałbym na bramkę nr 3 :)
to ja dopiszę:
4. Vifa 16awg + tweeter d20nc
i byłbym za 4. :D :D
ppm: wiesz jak jest jedna qp do scigania druga do grania :)
emg:ile to by u Ciebie kosztowala Vifa jak dla mnie ;) moze byc PW
aha, ja sie strasznie napalilem na te Morelki,- Rainbow-ach slyszalem tez wiele dobrego w tej klasie cenowej ale jakos niemiecki produkt mnie nie przekonuje....
macie jakies linki w necie do testow z jakimis 16-stami ?
dzieks
Może jak tu się dokleje to mnie nikt nie wykasuje, bo nie widze sensu zakłądania nowego tematu... Chciałem spytać czy do EJ9 3D wejdą z przodu 16,5cm i jaka jest max. głębokość ?
tutaj masz odpowiedź (http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?t=6507) głębokość zależy od pierścienia dystansowego jaki zastosujesz i czy usuniesz z boczka plastikowy "daszek". Koniec OT - jak chcesz więcej szczegółów pisz na PW. Sorki HCC :)
16-tki sa fajne bo mozna je wychowac :)
Witek gay-u, ty kazdy temat musisz zasmiecac ? ;)
i na co sie zdecydowałes hcc? jezeli na vifa to najlepszy wybór :)
ja bym wybrał bramke 3 :D
odkopalem swoj temat:
na placu boju pozostaje zestaw:
MicroPrecision 5.16 + ProA Neo 26
lub
Morel Dotech MKII 6
co wybrac :?!?!
MArtinS ty masz zioku zestaw numer 1 ?
bylem dzis u Czarka z GT i wstepnie taki zestaw sobie zafunduje ale..... zaczelo mnie zastanawiac ze kazde auto robione w GT ma taki zestaw... no a ja nie chce byc taki jak kazdy ;)
kto ma do odsluchu u siebie Morelki ?
EDIT: aha i jeszcze jedno co myslicie zeby zabudowac przednie midbassy w kick panelcha a nie dzrzwiach ???
MArtinS ty masz zioku zestaw numer 1
tak
zaczelo mnie zastanawiac ze kazde auto robione w GT ma taki zestaw.
bo to bardzo kozacki zestaw jest :D
kto ma do odsluchu u siebie Morelki
jinjet chyba miał jakies głosniki Morela
sadzac po zestawach jakei zaproponowałes zestawy nei maja byc z tych tańszych, ale nei wiem czy słuchałes zestawu u Petera?
a moze głośniczki Coloris ? :D