Zobacz pełną wersję : zderzak przedni do Civa 92-95 HB
http://moto.allegro.pl/item341266309_zderzak_przod_honda_civic_92_95_hb_n owy_tanio_.html#photo
czy ktos wie , czy taki zderzak z allegro , jakis zamiennik bedzie pasowal tak samo do HB czy to jakis tajwanski syf? i czy zamocuje do niego dokladke od VTi ??
ktos , cos , kupowal taki?
Różnie z tymi zmiennikami bywa ale zawsze lepiej kupić oryginał, nawet zmęczony bo masz gwarancje że będzie pasował. Miałem kiedyś taki zamiennik i byl 2 cm za krótki. Otwór na halogen miał cm węższy i niższy niż w ori :/
Ja ostatnio kupiłem przedni zderzak i błotnik z polcaru i idealnie pasuje ale pewnie zależy co sie trafi
Ja kupuje na biezaco czesci do samochodow wszystkich marek w polcarze i coz... to nie orginaly i ze spasowaniem zawsze sa niezle jaj ale jesli chodzi o zderzaki to nigdy nie mialem zastrzezen. Najgorzej jest z blotnikami przykrecanymi w plaszczyznie pionowej np. Mercedes 124 - tu lepiej brac orginal. Jesli chodzi o ten zderzak to mozesz smialo brac.
tak ale ja niechce miec dzior pod lampami...