Zobacz pełn± wersję : Szyba czołowa !
Maciek 1991
12-02-14, 17:39
Pękła mi szyba d dokładniej z małej ryski zaczyna się robi duża i mam pytanie zwi±zane z przedni± szyb± czy pasuje z 5D do 3D ??? i czy ewentualnie znacie koszt wymiany+szyba :(
uu maciek lipa trzeba było ubezpieczenie płacić na szybę u nas jak znalazł przy tych je.... drogach moja dostała kamieniem już jaki¶ czas temu tez czekam do wiosny i uciekam z ni± ;D a ja nie to ubezpiecz szybę jeszcze i zgło¶ się po jaki¶ 2 tyg. do tygodnia i z głowy w Siedlcach robi± w laserze jak masz ubezpieczenie z PZU
Witam! Ja płaciłem 300zł za szybe z wymian±.Pozdrawiam.
bunkerites
12-02-14, 21:16
Szyba 500 zl.Robota 100 zl. Szyba nowa nie uzywka.Co do ubezpieczenia szyby czolowej.Gdy szyba jest "strzelona" to nawet nie ryzykujmy ubezpieczenia bo ubezpieczyciel pierw zrobi zdjecie przed ubezpieczeniem
Maciek 1991
13-02-14, 18:12
w Nordglass 530 powiedzieli z wymian± czekam do wiosny i podziałam !!! Ubezpieczenia to na pewno wykupie !!!
Witam,
ja wymieniałem pół roku temu Nordglass 300zł + 100zł wymiana, ale po drodze wyszło skorodowane podszybie, przez co musieli też zdemontować deskę żeby wspawać nowe (tzn. z anglika) przez co koszty się podwoiły :/
Więc oby¶ nie miał problemu z podszybiem bo czeka większy wydatek.
Co do ubezpieczenia oczywi¶cie jak kto¶ to ubezpieczy z walnięt± szyb± to jak najbardziej, tylko ostatnio chyba sporo podrożały ubezpieczenia szyb (przynajmniej w PZU) więc przekalkuluj czy się to opłaca. Oczywi¶cie wtedy w razie czego masz szybę z wymian±, żadne dodatki (jak np. u mnie podszybie) ich nie interesuje.
Aha 5d inna niż 3d
pzdr!
Maciek 1991
18-02-14, 19:12
Dzięki za info zorientowałem się żę mog± by różne ceny w nordglasie ostano powiedział mi pani ze słuchawki 470 więcej rabatu dała !! PODUSZE NASTĘPNˇ MOŻE NA 400 STARGUJE !!!