Zobacz pełną wersję : Mlaskanie w przednim zawieszeniu
Siemka potrzebuje pomocy w ustaleniu przyczyny mlaskania w przednim zawieszeniu (chyba lewe koło) Wkręciłem sobie że to smar w przegubie :oale im więcej o tym myślę tym mniej to prawdopodobne heh
Z tego co zauważyłem gdy idę sobie chodnikiem slyszę że wiele aut ma coś podobnego.
Co to może być?
Z tego co zauważyłem gdy idę sobie chodnikiem slyszę że wiele aut ma coś podobnego.
I tak mlaskają do Ciebie? :eek: :rolleyes:
I tak mlaskają do Ciebie? :eek: :rolleyes:
Może coś w sobie mam że do mnie mlaskają :)
ale tak serio pytam co to może być bo przy otwartym oknie trochę to denerwuje
ale tak serio pytam co to może być bo przy otwartym oknie trochę to denerwuje
Ten odgłos pojawia się zawsze czy np. kiedy jedziesz drogą otoczoną budynkami, płotami , itp.? Bo u mnie odbicie dźwięku silnika od niektórych obiektów dawało taki lekko mlaskający odgłos.
Nagraj może jakis filmik, żeby dało się to jakos zweryfikować...
Mlaskanie? W życiu się nie spotkałem z takim określeniem dźwięków dobiegających z samochodu :eek: Nie wiem czy to odgłos mlaskania ale sprawdź czy nie masz kamyczków między bieżnikami opony, czasami wydają takie dziwne dźwięki :P
Mlaskanie :P dobrze że nie co innego hahah :D też się nie spotkałem
Kurde jak robię w tym fachu to nie słyszałem mlaskania jeszcze
Jesli mlaskanie to moze rdza zjada samochod ;)
Nie no jakby ruda zaczęła się to raczej by było coś innego dużo bardziej słyszalnego :D
Dobra może założyciel tematu lepiej sprecyzuje o co lotto bo za cholerę nie mam pojęcia