Zobacz pełną wersję : Instalacja D16Y3
Piotrek-LDZ
09-02-14, 18:09
Chcę założyć instalację do swojego D16Y3, jestem zielony w gazie i wgl. Instalacja, która była by dobra to chyba sekwencja? Będę kupować używkę to co powinno być w takim zestawie? Ile kosztuje sama usługa założenia i wystrojenia gazu ?
Założenie i ustawienie to koszt 350zł-400zł z fakturą. Jak chcesz używane to można jakiegoś Staga 4, czy 300plus, można z dobrych pieniądzach dostać z rozpitych samochodów.
Piotrek-LDZ
09-02-14, 22:49
Patrząc po allegro znalazłem taką instalację: http://allegro.pl/instalacja-lpg-sekwencja-stag-300-4-alaska-i3960113576.html Co sądzisz/sądzicie o niej? Oczywiście wiadomo, że tam filtr i parownik (tak?) trzeba wymienić. Na zużytych podzespołach nie mam zamiaru jeździć, ale cała reszta?
elektronikę i wiązke można brać używaną jak jest gwarancja rozruchowa, wtryski parownik i butle nową.
Listwa widzę AC, więc na pewno nie ma dużo przejechane, ja bym wkładał wszystko jak w zestawie... dopiero jak nie będzie coś działało to sobie wymienisz.