Zobacz pełną wersję : AutoAlarm, gdzie zalozyc- pilne !!!
Potrzebuje w miare szybko zalozyc Autoalarm do swojego cifa. Moze mi ktos polecic zaklad, gdzie mi to profesjonalnie zaloza i tanio przedewszystkim. Chodzi mi o to, zeby warsztat byl sprawdzony, zeby przykladali sie do tego co robia, z duza starannoscia zdejmowali plastiki, uwazali na materialy wykonczeniowe (nic nie porysowali, czy pozrywali), mieli w miare dobrej jakosci systemy alarmowe, a do tego nie byli drodzy. Mam juz centralny fabryczny i chce do tego zeby podpieli alarm. Oczywiscie interesuje mnie Wawka i jej okolice. Dzwonilem do BigBasu, ale uwazam ze sa drodzy. Sam kupowalem i zakladalem alarm z centralnym w tamtym cifie, kosztowalo mnie to 170zl. Tutaj centralny odpada, ale alarm wolalbym lepszy, mysle ze za calosc nie wiecej z montazem niz 350zl.
Poprosze o namiary, najlepiej strony internetowe, albo adres i telefon. Zalezy mi na czasie, bo najlepiej bym wstawil autko jutro. albo w piatek max.
Dzieki.
do centralnego i tak bedziesz musial dolozyc silownik bo tam jest zrobione jakos inacze juz nie pamietam bo montowalem w del solu a w cifiku juz byl ale bylo to samo jak wygluszalem dzrzwi tamto jest chyba zrobione na przekazniku jak dobrze pamietam ... nie wazne masz tu numer do mojego elektryka zawsze bedzie mogl porownac ceny ale wydaje m isie ze 370 pln to nadal nei jest dobra cena za alarm ja do doel sola (po tym jak ja ukradli i znalazla policja) zalozylem alarm za 1500 pln :evil: ale bylo niezle hhehehe bo samochod to byla twierdza nie do odpalenie :wink:
wiem ze teraz za 1000 mozna miec juz taki z pilotem na ktorym masz wyswietlacz i punkty poszczegolne auta i na jakas tam odleglosc radiowo cie powiadamia ze ktorys z czujnikow zostal odpalony wiec ceny duzo poszly w dol!! zadzwon dowiesz sie bo ja w temacie to juz na pewno nei jestem
tel. 503 555 233 Arek elektryk powiedz ze od mirkowskiego lukasza z auto body bedzie lepsza rozmowa :wink:
hmm za 350 chyba bedzie ciezko dobry alarm dostac,
LIO a nie wolalbys odciecia pompy ?? sa teraz fajen zestawy co jzu nie trzeba sie bawic w guziczki,pastylki tylko trzeba miec karte przy sobie i odpala tylko jak masz te karte, koszt mniejszy i sam instalujesz, no ale pewnie wiesz o tym
bo ja mowiac szczerze jestem zwolennikiem raczje odciecia niz autoalarmow, autoalarmy zawsze moga oszuakc juz sa takei kombinacje sygnalizatory co skanuja czestotliwosci i tak czy inaczej wylacza autoalarm,ale tak mi mowil znajomy z ubezpieczalni tylko :D
blokada skrzyni biegow tez cienki bolek juz jest ;kumplowi w wakacje po furce zostal na trawniku wlasnie ten bolec tylko od blokady.
zreszta jakie by nie bylo zabezpieczenie juz maja na nie jakeis sposoby, w bydgoszczy innemu znajomemu odholowali samochod i zadzwonili po okup, ten zaplacil i dostal furke, ale jak otworzyl drzwi to sie porycal bo wszystko jzu bylo rozkrecone...
Darek - 603 693 782 - 2gi elektryk/diagnosta u mnie w ASO Volvo ;) Gość wie o co chodzi w te klocki :roll:
Powiedz że dzwonisz odemnie 8)
Darek - 603 693 782 - 2gi elektryk/diagnosta u mnie w ASO Volvo ;) Gość wie o co chodzi w te klocki :roll:
to ze zalozyc umie to nie watpie, ale czy ma tez alarmy i moze mi jakis zestawik skompletowac. Bo zalozyc to i ja potrafie, tylko nie chce mi sie w to bawic, chce zeby to bylo profi. Wiec nie watpie w umiejetnosci, tylko CZY MA ALARMY ???
ja po tym jak ukradli mi del sola mam schizy bo w del solu na poczatku byl tylko fabryczny imobiliser
w tym cifiku jak gdzies zostawam to albo na strzezonym a jak jzu nei to mam alarm z imobilaserem, oddzielny imobilizer, odciecie pompy, odciecie zaplonu i laske na kierownice ... wychodze z zalozenia ze kazde zabepieczenie to kilka sekund przewagi hehe
a znajomi sie zawsze smieja ze pol godziny wysiadam z auta zanim wsio powlaczam :wink: ale taki juz mam syndrom świra i nikomu nie zycze tego co ja przezylem :evil:
a sam alarm fakt zalozyc najprostszy byle wył przy np zbicu szyby a dodatkowo zrobic cos takeigo jak kolega napisac to tez jest fajne
mi zalezy na tym zeby zawyl i mnie zawiadomil jak bede w poblizu. Zazwyczaj tez autka nie zostawiam nigdzie. Do tego blokada skrzyni tez jest wskazana, a alarm oczywiscie z jakas odcinka. Nie ma co przesadzac z alarmami za tysiace, bo jak sie zlodziej uprze to i tak wezmie, a na moje autko, super zlodziej sie nie bedzie rzucal, bo sie w drozszych specjalizuje, a takie zwykle cwaniaczki, niech maja troche do roboty, ale wiadomo na 100% nic sie nie da. Ma zawyc i tyle, a wtedy lece i napie****am :D
to ze zalozyc umie to nie watpie, ale czy ma tez alarmy i moze mi jakis zestawik skompletowac. Bo zalozyc to i ja potrafie, tylko nie chce mi sie w to bawic, chce zeby to bylo profi. Wiec nie watpie w umiejetnosci, tylko CZY MA ALARMY ???
on ma wszystko co chcesz...
wiem ze teraz za 1000 mozna miec juz taki z pilotem na ktorym masz wyswietlacz i punkty poszczegolne auta i na jakas tam odleglosc radiowo cie powiadamia ze ktorys z czujnikow zostal odpalony wiec ceny duzo poszly w dol
ja mam takie urzadzenie i powiem szczerze ze bardzo jestem zadowolony :) zasiag ok. 500 metrow w obszarze zabudowanym i ko.1500 na otwatym. polecam jako dodatek - koszt ok.600 zł. ( urzadzenie marki motorola ).