Zobacz pełną wersję : waga pustego zbiornika paliwa?
zastanawiam się czy warto zdejmować bak paliwa. ile może ważyć pusty zbiornik paliwa w cifie 5gen.? wazył ktos? wie ktos?
Montujesz "bezpieczny"? Pusty zbiornik jest bardzo lekki. Ciezko mi powiedziec ile kg ale jak mialem taki w rece to naprawde wazyl niewiele.
nie montuje wcale:-] a tak na oko jaka to była waga? 5-10kg czy wiecej?
Wiecej niz 10kg nie bylo bankowo :) Albo ja mam tyle sily :D
Ktoś na c4g.pl wymieniał bak na taki od motolotni, mówił, że ten nowy waży 3kg a stary chyba 14kg ale głowy nie dam, jak wywalisz większość układu paliwowego to odczujesz różnice napewno, ale ja bym wtedy przewalił aku do tyłu i dorazu fajniejszy rozkład mas będzie.
wg mnie to 10-15kg to wazy
Czyli wychodzi na to, ze mam za duzo sily ;)
Ktoś na c4g.pl wymieniał bak na taki od motolotni, mówił, że ten nowy waży 3kg a stary chyba 14kg ale głowy nie dam, jak wywalisz większość układu paliwowego to odczujesz różnice napewno, ale ja bym wtedy przewalił aku do tyłu i dorazu fajniejszy rozkład mas będzie.
wiekszosc układu paliwowego tzn. co? bak, pompa, przewody(ile one moga wazyc?) i co jeszcze zostaje co moze cos wazyc?
dzieki za info!
To chyba je też jestem taki silny jak Hikiel bo na mój gust to nie waży 10kg, ale nie ważylem...
To chyba je też jestem taki silny jak Hikiel bo na mój gust to nie waży 10kg, ale nie ważylem...
No przecież my duże chłopy jesteśmy, dziś mi jeden mechanik, taki janek konkretny :kirczak: wciskał, że mi tlumik (który on mi montował i to jego spaw pękł) urwało bo waży ze 30kg a on ma maks 12... widzisz to jak doczuwamy wage przedmiotów to sprawa bardzo indywidualna, ja tylko pisze co pamietam