Zobacz pełną wersję : Linka do otwierania bagażnika
no i mam niemały problem. zamek z klapy usunięty(spokojnie, rejestracja jest na swoim miejscu :)). chce otworzyc bagażnik a tu sie nic nie dzieje... ciągnę tą wajche do góry ale linka tak jakby spadła. wiec pytam was koledzy jak można to szybko ogarnac?? czy linka spadla przy podciągniku czy coś bliżej w strone bagażnika?? a no i z zewnątrz jak łapie za szybe (civic v gen hatchback) to tak jakby lewa strona sie nie domkneła a prawa tak. Pomocy bo stało mi się to wczoraj w nocy a akurat potrzebuje przewieźć to i owo. Pozdrawiam
wejdz przez kabine i od środka popatrz co sie mogło stac...
moze coś się zle domknęło i dlatego nie daje sie otworzyc.
no i problem nadal nie rozwiązany. zdjąłem obudowę rączki do otwierania bagażnika i po podniesieniu do góry linka zostaje w tym samym miejscu, nie wraca. czyli musiało spaść z drugiej strony :(((. Podejrzewam, że końcowy zaczep jest w dolnej klapie, ale nie można zdjąć plastiku przy zamknietym bagażniku... Miał ktoś taki problem?? Bo nie ogarniam tego już. Pozdro
Wturlaj sie na tyl auta wez maly srubokrecic i kombinuj przy zamku, dasz rade
kombinacji nie ma końca. bolec trzyma strasznie i albo sie zaklinował albo ja nie mam siły. Chciałem zdjąć plastik z dolnej klapy ale trzyma sie na śróbke przy otwarciu i też lipa. będę próbował odkręcić zamek od szyby. Da sie to w ogóle wykonać?? Dodam, że nie mam już cierpliwości. sezon tuż tuż za tydzien, zabudowa bagażnika leży w pokoju i nie moge złożyc tego do kupy bo klapa sie zacieła :D
Pozdro
[ Dodano: Sro 16 Kwi, 2008 ]
no i otworzyłem to od środka. coś jest nie tak z linką. kombinuje jak to zaczepić ale ciągle spada. ma ktoś foto klapy od wewnątrz to sobie zobacze jak to wygląda, bo albo jakoś niefortunnie spadło albo coś się ułamało. pozdro