Zobacz pełną wersję : Honda Civic EM2 Po której stronie światło przeciwmgielne?
Witam wszystkich,
miałem dzisiaj przykry incydent - stłuczka :(
Szukam tylnego zderzaka i mam pytanie: po której stronie powinno być światło przeciwmgielne?
Na allegro w zderzakach jest po prawej stronie, u mnie jest po lewej.... Nie wiem o co chodzi do końca. Zastanawiam się, czy jak kupię zderzak ze światłem po prawej stronie, to wystarczy mi wiązki?
Mój Civic to 2003 rok.
Dzięki z góry za odpowiedzi.
Po lewej :) prawa to anglik ;p
Dokladnie jak wyzej. I w przepisach jest ze ma byc po lewej.
Już mi się też rozjaśniło :) wczoraj byłem trochę zdenerwowany i nie myślałem zbyt racjonalnie. Ok, dzięki za wyjaśnienie Panowie.
Panowie,
jeszcze jedno pytanie: gdzie, oprócz allegro można zakupić zderzak do EM2? Województwo Mazowieckie.
Daj ogloszenie w dziale gielda moze ktos sie znajdzie
kupuj od razu od polifta bo ładniejszy tzn nie trzeba żadnych dokładek :) hehe
chyba ze emke masz poliftowa :D
Dzwinie bedzie wygladac bez lamp poliftowych.
he moze i tak bo dieasel tak ma ale czegoś zaraz brakuje z tylu ;/
Też pomyślałem o polifcie, ale zderzaka będę szukał raczej przedliftowego. Zresztą i tak na razie się wstrzymuję, bo mam inne wydatki: olej, rozrząd itp.
PS. Jakie świece i przewody polecacie?
Pozdro
przewody nienienie to na cewkach jest już :D a świece to ja zawsze ngk kupowałem :D do wszystkiego ;)
Osz kurna, no tak.... :p ale ze mnie gamoń - chyba z przyzwyczajenia napisałem :p. Dzięki za podpowiedź odnośnie świec.
fabiancol: ty to temat załóż bo cos tam się troszkę dzieje na pewno :)) zima nie zima ale temat obowiązkowo :D