Zobacz pełną wersję : Przeglądy w HONDZIE od 7.04.2008 30min za darmo
Wiem na pewno, że mają przeglądy w HONDZIE w Warszawie na Wybrzeżu Gdyńskim nie wiem jak jest w innych miejscowościach i w innych serwisach.
Pozdrawiam i powodzenia.
W Rzeszowie też od 7 kwietnia, no i cena na cześci z 20% rabatem.
w krakowie tak samo już zapisy sa
a wie ktoś kiedy jest w Olsztynie?
W całej Polsce jest w jednym terminie, czyli od 7 do 19.04.
Ja juz się zapisałem w Pile, na dwa samochody
:dalej: Darmowy przegląd (http://tiny.pl/4nq4)
:aloha:
Ja też właśnie się zapisałem na wtorek na 15:30 do krakowskiego Krężel&Krężel, zobaczymy co tam chłopaki w mojej Hance wynajdą :-)
Godzine wyznaczja oni, czy mozna im narzucic jakas swoja? Akurat mam taka sytuacje, ze bylbym 18 kwietnia przelotem w Kaliszu i wjechalbym, a tak to mam kawalek drogi, wiec specjalnie to mi za bardzo sie nie oplaca. :)
Co do godziny to mozna ustalać, przynajmniej u mnie gdzie sie zapisalem.
Ustala się godzine jaka Ci najbardziej odpowiada oczywiście w miarę możliwości.
mój boshe! coś pięknego :d wracam do domu i dzwonie, bo moje kochanie całkiem już oszalało :/ mam nadzieję, że nie powiedzą, że mogę się jej pozbyć...
Też lece tylko nie wiem do którego w wawie :(
W Poznaniu akcja startuje 7.04.2008 i potrwa 14 dni :d
www.hondawaszkowiak.pl/
www.honda-satori.pl
www.karlik.poznan.pl
Katowice to samo Auto Kopex....wymiana opon -15%, -15% na olej i -30% cześci (nie eksploatacyjne) na szczescie akurat mnie to cieszy bo niespodziewanie musze kupic oslone do przegubu wewnetrznego, a zamiennikow nie ma...to wyjdzie troche taniej.
Czy rabat na części zamienne jest uwarunkowany pojawieniem sie na przeglądzie z autem, czy też można skorzystac z rabatu bez "zrobienia" przeglądu w ASO Honda??
dudzioh5n1
04-04-08, 16:10
czy w bytomiu tez sa te darmowe przeglady?
Trzeba zjawić się z autem oni zaraz wprowadzają części do zamówienia.
Byłem na dwóch takich przeglądach ale bez rewelacji szukaja roboty dla siebie mi dali jeszcze znizke na robociznę
No dobrze. Ale naprawy (wymiany częsci) muszę dokonac w ASO, czy też części pod pachę i robię tam gdzie mi pasuje ( czyt. robią to dobrze i w normalnych cenach)??
telefon do ASO i juz będziesz wiedział. Ja wymieniałem w ASO
No dobrze. Ale naprawy (wymiany częsci) muszę dokonac w ASO, czy też części pod pachę i robię tam gdzie mi pasuje ( czyt. robią to dobrze i w normalnych cenach)??
Możesz poprzestać na wzięciu od nich częsci z rabatem i wymienic gdzie indziej.
co znaczy 30min za darmo? za kolejne minuty trzeba placic? ;) czy ci, ktorzy maja juz za soba tego typu akcje moga napisac czy warto jechac, czy to tylko sposob hondy na przyciagniecie ludzi i wmówienie im ze trzeba wydac troche kasy na niekoniecznie niezbedne naprawy?
Ja już jestem umówiony w bydgoskim ASO na środę. Powiedzcie tylko, bo nie chcę się wygłupić przy mechaniorze a Hondy, czy te rabaty na części obejmują gumy zawieszenia, rozpórkę górną od VTi i białe kierunki od Accorda?
Jak to jest dokładnie z tymi przeglądami... Czy da się po prostu pojechać i odjechać usłyszawszy co jest złego z autkiem... i dopiero wtedy zastanawiać się nad kupnem części i miejscem wymiany?? Czy od razu Panowie z ASO każą te części zamawiać u nich?? (bo inaczej każą sobie policzyć za ten "darmowy" przegląd)
...Czy w ASO Hondy we Włocławku (Dynamic Auto) też będą te przeglądy - orientuje się ktoś?
tez chętnie bym sie dowiedział cos wiecej o tych przeglądach. bo chętnie się zapisze na coś takiego skoro darmowy. tylko żeby on był faktycznie darmowy;)
skolopendra
06-04-08, 19:24
on był faktycznie darmowy;)
jest
i jak miła pani powiedziała mi tego roku że obejmuje tylko auta pogwarancyjne
ale gwarancja w tym dziale nikomu już nie grozi ;)
Ja dzwonilem do kosickiego i powiedzial zeby dzwonic od 7 i sie umawiac:) Ciekaw jestem co mi znajda heh
Ten servis w jakich jest miastach ??
no jak już się pojawiają pytania gdzie jest ASO to polecam google i temat zamykam :/