PDA

Zobacz pełną wersję : Civic V 1,6 vtec 125km

pawel328
01-01-14, 20:21
witam od niedawna jestem posiadaczem hani z tym silnikiem i czy oplaca mi sie do niego wpakowac gaz? bo robie duzo kilometrow i teraz sam nie wiem... Jaki gaz najlepiej? i jakis ogarniety warsztat okolice Żory-Pszczyna zeby mi jakiegos gowna nie wpakowali i nie bylo problemu z ustawianiem/ewentualanymi problemami.

Grzybohun94
02-01-14, 00:17
Po pierwsze - szukaj

Po drugie - sekwecja tylko i wyłącznie, ja mam na kompie stagg 300 i jedzie tak samo na pb i lpg ;)

reaktor
02-01-14, 00:38
czy opłaca

jeszcze nei dawno sie baaardzo oppłacało
bo LPG było po 2zł a PB prawie po 6
teraz PB juz niestety tylko 2 razy droższe no ale itak wiadomo ze sie dosyc szybko zwróci

z tym ze sensowna istalka +fachowy montaż to min 2k

reduktor KME Tur/Silver lub Zavoli Zeta N
albo AC czarny

wtryski Baraccuda albo hana albo OMVL

sterownik staga

pawel328
03-01-14, 13:58
Sorki ale nie umie sie jakos odnalezc na tym forum, nie mam czasu zeby czytac szukac itp... Wolalem spytac dokladnie o jaki silnik mi chodzi i mniej wiecej dostalem odpowiedz. Dzieki bardzo.

jakbyscie jeszcze wiedzieli gdzie jest jakis ogarniety warsztat w mojej okolicy to by bylo dobrze ;p

Grzybohun94
04-01-14, 11:00
Masz tematy województw, spytaj w odpowiednim dziale (czyli GDZIE ZROBIĘ itp), a na pewno się dowiesz ;) tylko weź pod uwagę że lepiej przejechać i 100km żeby było dobrze zrobione niż potem pluć w brodę że druciarstwo